Alla inlägg under juli 2009

Av ♥Annica♥ - 1 juli 2009 23:01

Jag vill börja med att berätta att igår hade vi toppen mysigt på kvällen, jag och ett gäng tjejjer! Vi överraskade E som fyllde år med en picknick i Äppelparken. Så himla skönt ute på kvällen, och det var trevligt att umgås! Alltför sällan man gör sånt!


Idag har vi faktiskt inte varit och badat, tro det eller ej, men alla måsten hopar sig trots att man har semester! Till slut finns liksom ingen återvändo! Jaaa, ni gissar rätt, tvätt till tusen, ett linneskåp som inte gick att stänga, sängar som behövdes bäddas rena osv. Jag som aldrig stryker har stått inne i denna värme och strykt!!! Men vi har AC och tur är väl det...


Barnen ville faktiskt oxå vara hemma, Linus tyckte att vi har badat väl mycket nu! Men vem ångrade sig nu på eftermiddagen, när det var som varmast och kvavast??? ;oP


Ludde har nån sorts sommar mage idag. Har sprungit femtioelva ggr på toa, han fick kallsupar i går när vi var och badade i Brattheden, eller kan det vara alla grönsaker som herrn gladeligen proppat i sig? Plus en MASSA vindruvor? Jaja, ungen är pigg, äter och leker och har inte ont nånstans, och ingen diarré heller (om man nu ska prata om sånt här??? sorry), så det är väl övergående.


Har varit hos kära grannen på Partylite, det blidde ett pkt Vattenmelon ljus, luktade somrigt gott!


Och nu sitter jag ute på altan och bloggar och kurar skymning! Har tänt ett myggljus, och har faktiskt smuttat på en kall Bacardi Breezer!

Livet är på topp!

Ovido - Quiz & Flashcards