Alla inlägg den 27 januari 2010

Av ♥Annica♥ - 27 januari 2010 15:38

Nu tycker jag att det får räcka med snöoväkder, och jag brukar inte gnälla på snön i första taget... Men nu är det jobbigt... Att köra bil till jobbet i detta väder... Att inte ha någonstans att göra av barnens blöta ytterkläder... Att skrapa rutor på bilen. Att skotta snö...   


Håller på å röjjer så gott det går i huset. Hallen är ff inte klar... Man hinner inte så mycket,båda jobbar, aktiviteter som ska hinnas med. Ont i armen har jag ju oxå, och kan inte göra så mycket, lite i taget bara...


Men känner mig nöjd med att ha hunnit vara in på jobbet på möte (PÅ LEDIG DAG!) städat bägge toaletterna, dammsugit i sovrummet.


Sitter nu i köket o slöar en stund, men en liten kaka o en stor kopp kaffe. Barnen har lekt förvånansvärt fint "peppar peppar". Så det könns lite bra just nu!


Igår kväll var vi ut och firade av en kollega som efter 19 år på vårat gruppboende, nu fått annan tjänst, och slutar hos oss. Vi hade skramlat till en fin "Skultuna ängel", och bjöd henne på en middag på restaurang Di Spagna. Vi hade det så trevligt, och maten var som vanligt mycket god.


Hoppas att mannen kommer hem helskinnad ikväll, otäckt att ha honom på vägarna i detta oväder...


  

Ovido - Quiz & Flashcards