Direktlänk till inlägg 23 september 2007

Heja på, Sura blå!

Av ♥Annica♥ - 23 september 2007 09:24


Nu har Magnus önskan gått i uppfyllelse! Linus har börjat hockey skola! Jag tror att det är det här Magnus har väntat på! Han och Linus har den här stunden tillsammans, och de tycker det är lika kul båda två.

Linus var med för första gången igår, är ett gäng grabbar födda mellan 00-02. Linus var alldeles svettig när han kom hem! Full hockey mundering, "nu ser jag ut som en riddare" sa han!

Lillkillen är jätte snorig, nu börjar alla sjukdomar snurra, usch å fy! förra året vid den här tiden hade både jag och Ludde lung inflammation, det var inte kul!

Hade halsfluss i omgångar, det var riktigt jobbigt! Det stör mig så in i bomben att folk inte håller ungarna hemma från dagis när de är sådär jätte infekterade! En annan som är så noga, blir smittad av andra hela tiden! då blir jag tjurig!

Men men, så är det.

Idag ska vi till Sala och leka i en stor lekpark, hela familjen och en annan familj! Det ska bli kul!

Igår hade vi garage och förråds städning! Det var välbehövligt! Senare på kvällen satt hela fåniga familjen i garaget och hade myspys! Ungarna med godis och Magnus med en öl. Kan det bli bättre? så nu har vi en av bilarna i garaget, har inte gått på ett bra tag!

Ha det gott alla bloggare!

 
 
Lena

Lena

24 september 2007 11:48

Vilken tuff liten ishockeykille, liten och liten förresten det är han ju inte med alla skydd på, kul för både Magnus och Linus!! Kan du inte komma hem till mig också och städa våra förråd, är inte gjort på evigheter!? Vi har börjat lite smått, kanske ska säga Ove istället för vi, men tanken är ju att vi ska hitta en lägenhet som vi vill ha och sälja huset så småningom!

Önskar dig en bra vecka!

Kram Lena

http://lenabirgitta.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

25 september 2007 15:47

Hej Annica!

Jag har taggat dig, kolla i min blogg!

http://lenabirgitta.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

26 september 2007 20:17

Hej Annica!

Du behöver inte känna att du måste vara med på taggningen men om du vill kan du ju svara på frågorna utan att länka vidare men det är helt frivilligt!

Var kul att hälsa på hos er i måndags, kom ju lite hastigt på!

http://lenabirgitta.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

26 september 2007 20:33

Hej igen, nu börjar jag bli tjatig :o)

Men om du vill länka till någon i ditt inlägg, blåmarkera namnet som du skrivit in till den du vill länka till och gå sedan upp i menyn på rutan du skriver i, tryck på det som ser ut som en kedja och du får upp en ruta som du sedan kan lägga in adressen till den du ska länka till, hoppas du fattar hur jag menar, är ju inte så jättebra på att förklara!

http://lenabirgitta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ♥Annica♥ - 10 oktober 2010 18:22

Jag har inte haft någon motivation alls att driva bloggen framåt, gör ett tappert försök nu ikväll att summera några rader från mitt liv! Jag har följt er lite sporadiskt, ni som tillhör min blogglista. Men ska försöka kika in lite oftare.   Ja...

Av ♥Annica♥ - 27 juli 2010 22:30

... sedan sist??? Ja, sommarlovet är ju i full gång, värme har vi fått i rikliga doser, och semester har vi varit på!   Nyss hemkomna från Öland, och ja, vad ska jag säga... Till en början startade semestern på värsta tänkbara sätt. Husvagns se...

Av ♥Annica♥ - 14 juni 2010 20:05

Hipp hipp hurra! Sommarlov i faggorna, men inte lediga ännu, nejdå, vi kör på ett par veckor till! Barnen var som vanligt strålande i kyrkan, de sjöng så fint, och min Linus hade äran att få stå längst fram och hålla i en skylt ( barnen tillverkar ...

Av ♥Annica♥ - 4 juni 2010 08:05

Jag har verkligen njutit i fulla drag av det underbara vädret vi har fått! Lillkillen är piggare, säger att han har haft ont i halsen, så han har nog varit rejält förkyld oxå, när man är mitt i en allergiperiod är man dessutom mera mottaglig för infe...

Av ♥Annica♥ - 2 juni 2010 08:10

   Kan börja med att konstatera att det är en underbar morgon! Solen lyser, och det ser riktigt somrigt ut!   Och som grädde på moset, så kom våran nya kaffe bryggare igår ; King of coffe!    En skönhet som verkligen kan sitt jobb! Mmmm... ...

Ovido - Quiz & Flashcards