Alla inlägg under november 2008

Av ♥Annica♥ - 22 november 2008 09:14

Vad är väl en kryssning på Birka? Säkert alldeles, alldeles... underbar!

Happ... Blir inge kryssa för oss. Har magsjuka här hemma... Det var mina semesterdagar det... Ve och fasa!

Hör av mig mer senare...

  







Av ♥Annica♥ - 21 november 2008 12:58

Varit till frissan idag. Klippte en klassisk page. När jag kom hem till Ludde sa han, "du e ful", "du ser ut som en annan mamma!"... Happ... åså ska man på kryssning i morron... Och har blivit tvärdissad av sonen... Barn är ju ärliga säger de! Hehe! Alla kommer att va så fulla på båten, att ingen kommer märka nåt ändå!

Ska serva sonen nu, hörs senare!

Av ♥Annica♥ - 20 november 2008 18:24

 Hej hopp!

Började denna dag med att inleda semestern! Jag är ledig denna dag enl schema, har sem fre lör och sön, vi ska på kryssning i helgen med sambons jobb. Barnen ska sova hos mormor o morfar, hoppas bara att mor kryar på sig, kände sig hängig idag...


Lämnade Linus i skolan, sedan upp till vårdcentralen för provtagning. snabbt hem och slänga i sig frukost, sedan borsta tänderna grundligt och tandtråda lite, sedan till tandläkaren för den årliga kontrollen. Allt såg sååå bra ut så! Men gratis var det inte!

Snabbt till affären och handla det viktigaste, sedan hämta barn i skolan.

Med hem i bilen fick jag två bonus barn, så här har det varit livat hela eftermiddagen! Passade på att slänga ihop en kaka, som barnen blev stormförtjusta i till mellis! Kompisarna tyckte att de kunde faktiskt få ta hem lite så de hade hemma hos sig! Hihi!


Har sedan sprungit ett varv med snabeldraken, har varit så skitigt på golven efter kakätandet idag! Och våran supertråkiga hall kan göra vem som helst galen! Denna årstid framför allt, ingen förvaringsplats alls för stora ytterkläder och skor! Och allt som sitter under skorna efter utevistelse dras snabbt in i hela huset! Vi måste verkligen komma på en smart lösning när vi renoverar hallen i vinter...


Nu ska barnen strax i säng. Och jag tror jag tar ett bad ikväll. Sedan bär det iväg till frissan i morgon förmiddag!

Ha en bra kväll allihopa!


Kram kram!!!

 









Av ♥Annica♥ - 19 november 2008 17:47

Hipp hurra! säger mina barn idag! Härlig kramsnö täcker marken och taken, det är så fint ut! Vi gjorde en snölyckta och en snögubbe direkt! De hade så roligt!

Linus har varit hos skolsköterskan idag, vägt och mätt sig, allt var så bra så!

Nu ska jag snabba mig med kvällens middag : tacos!

Av ♥Annica♥ - 17 november 2008 09:34

Helgen har snabbt sprungit förbi. nu är det måndag igen, och vardagen rullar på... Har hunnit med lite grann i helgen iaf, barnen har rensat sina rum på gamla grejjer, en del trasiga, andra bara färdig lekta med. Moroten var att tomten kommer snart med nya leksaker som måste få plats i rummen!

Linus hade innebandy träning igår, sedan åkte vi en snabb sväng in till Toys ´r us, Linus fick köpa nytt Lego som vi lovat, för att han varit duktig med en grej hemma. så lyckan var total i går!

Är hos mamma nu, och hoppas hinna med en snabb kopp kaffe innan plikterna kallar där hemma!


Av ♥Annica♥ - 15 november 2008 07:44

Barnen vaknade 06:30, så här har vi varit igång en stund!

Barnen håller på och stökar i köket, de ska duka till frukost! Oj oj oj, det låter en hel del! Lite osams minsann...


Ingen vinst igår på trisskvällen, men vi hade så himla trevligt. Nettan bjöd på Italienskt, anti pasto, lite plockmat. Lufttorkad skinka, salami, foccacia, och massor av annat gott! Några glas vin blev det, och mycket skratt! Vi spelade tv spel, Buzz, en slags frågesport, skit kul!!!


Nu måse jag gå och hjälpa ungarna!

ses senare!

Av ♥Annica♥ - 14 november 2008 09:15

Den monstrigaste av alla Monsterjams!  Tyvärr kom bilden på sned, men men... Kolla in de röda lyktorna! Wow!!!

Av ♥Annica♥ - 14 november 2008 09:12

Här sitter killarna på rad i globen! Ser ni hur spännande de tyckte att det var!?
 

Ovido - Quiz & Flashcards