Alla inlägg under november 2008

Av ♥Annica♥ - 14 november 2008 09:02


Känns så skönt med en ledig helg! Har nyss lmnat Linus i skolan, och ska snart kasta mig över dagen alla måsten. Har mutat Ludde med saft och riskakor, så jag får något gjort!


Min lista över göra idag saker:

  • käka frukost
  • plocka undan
  • duscha
  • hämta Linus i skolan
  • gå på bolaget och handla vin
  • gå på kvartsamtal
  • förbereda familjens kvällsmat
  • göra mig fräsch
  • åka på trisskväll
  • dricka vin
  • skratta
  • prata skit
  • åka hem och sova!




Av ♥Annica♥ - 13 november 2008 20:37

Haft en lång och överväldigande dag kan jag säga, utan att säga för mycket... Dagen startade bra, barnen var duktiga i morse, glada och snälla och klädde sig snabbt. Jobbade med en trevlig arbetskamrat, som varit sjuk länge, vi har nog inte arbetat ihop på ett halvår! Det var kul, mycket att hinna prata om emellan varven!

Abrupt slut på arbetspasset, lite adrenalin och jäklaranamma, sedan möte på jobbet.


Tog mig sedan ner på stan, passade på att shoppa 2 nya tunikor, vill ha något nytt imorgon när vi ska ha trisskväll! Ska bli riktigt trevligt!

gick sedan på eftermiddags föreställningen av " Rallybrudar", den var faktiskt jätte bra, lättsam och trevlig med många glada skratt! Så avslutet på dagen vart faktiskt oxå helt ok! (Bara lite skit på mitten, som vi snabbt glömmer...)


God kväll allesammans i höstmörkret!

  







Av ♥Annica♥ - 12 november 2008 13:59


Hej hopp i gråvädret!

Har jobbat förmiddag idag, och jobbade med en helt ny vikarie. Hon var jätte duktig, så allt gick bra, men man får ju ett extra stort ansvar när man går med ovan personal. Dessutom ett läkarbesök med en av våra boende. så dagen har vart fullspäckad!


Ska försöka ta mig till affären, har ingenting i skåpen... så tråkigt bara, och jag misstänker att lillkillen just nu slaggat in på soffan! Tihi!


Ikväll blir det" Greys anatomy" och det är = Lyx!


Tänk att vi går mot jul och nyår, snart dax att summera året, och jag vet redan nu att jag kommer att referera till 2008 - skilsmässornas år! Har massor av vänner och bekanta som skilt sig/ separerat i år...


Ha de!

Kram till er alla!


Av ♥Annica♥ - 10 november 2008 10:12

Ja, en alldeles vanlig måndag igen! Inget ovanligt alltså, skicka barn till skolan, äta frukost, försöka kontakta facket, osv...

Jobbar kvällen idag. Och det känns ganska ok. Jag vill vara hemma, skulle vilja ha en skön semestervecka eller liknande!

Ska kolla banken strax, måste göra en snabb koll på hur månaden förlöper. Verkar ok där med. Skönt. Ska till tandläkaren denna månad, sedan ska Csn ha sitt... Suck... Så är det...


Återkommer inom kort!


So long!

Av ♥Annica♥ - 9 november 2008 18:21

Idag har det varit fars dag såklart, som hos alla andra. Men jag har inte hunnit fira riktigt, smabon och barnen har firat papporna idag. var hem till svärförldrarna och fick lite god mat, så en snabbis blev det där iaf! sedan har jag städat och grejjat idag, har haft ljus party! Några trogna vänninnor var här, och vi handlade glatt allesammans! Så jag fick välja fina gåvor!


Barnen är trötta, så på mitt kvar- att- göra- schema står det:

  • Bada barn
  • lägga barn
  • plocka undan
  • slänga mig i soffan o glo på tv!

sedan har vi ju en ny hääärlig arbetsvecka framför oss!


Godkväll i stugan!

  







Av ♥Annica♥ - 6 november 2008 13:20

Dagarna kommer och går, och fort oxå!

Jag har hunnit jobba helgen som var, hunnit haft ledig dag, varit på tv¨å kurser. Den ena på jobbet, om att dokumtera rätt, och den andra utbildningen var genom facket.


I fredags satt jag och gjorde halloween pyssel med mina barn. Rätt som det är tar treåringen en sax och klipper av elkabeln till min fönsterlampa!!! Jag sitter bredvid och ser allt i ögonvrån, och allt på ett ögonblick!!! Med en barnsax! Han ansträngde sig inte ett dugg, som att klippa i smör, snacka om vass sax! Det stänkte eld, saxen vart alldeles kolig på bladen och halva huset blev strömlöst!!! Och lillkilllen klarade sig oskadd!!! Snacka om änglavakt...


På lördag ska vi åka på monsterjam i globen, grabbarba ser så fram emot det! Ja, vi vuxna med, inte bilarna i sej, men kul att göra familjeutflyckt!


vi hörs senare!

Bye!

Av ♥Annica♥ - 3 november 2008 09:20

Tjenare!


Idag är jag ledig efter en mastodont helg på jobbet! Man blir så totalt slut i huvet efter en jobbhelg!

Har lämnat storkillen till skolan, lillkillen kollar på tv.

Jag ska koka en kopp kaffe.

Stressad, vill bara annonsera att jag är kvar här!


Ses senare!

Ovido - Quiz & Flashcards