Alla inlägg under december 2008

Av ♥Annica♥ - 21 december 2008 08:24

 

...före dan före dopparedan.

Nedräkningen fortsätter med spänning! Hade min mysiga granne Malin här igår kväll, utbytte skvaller och drack varsin kopp glögg. Mysigt, och önskar egentligen fler såna spontana snabbvisiter, i all enkelhet.


Har handlat det mesta i matväg till julafton nu, vi blir här hemma i år nämligen, men vi ska ha knytis, så det känns inte betungande.

 Ska in i duschen nu, sedan ska hela familjen på allmänhetens åkning i hockeyhallen. Idag ska Ludde få åka, och han är överförtjust!

Senare är det innebandy avslutning och barnen ska spela mot oss föräldrar. Linus ser verkligen fram emot det!


Ses senare!


Av ♥Annica♥ - 20 december 2008 08:33

God morgon i alla julstugor!

Har som vanligt ägnat min långledighet (som inträffar en gång på 5 veckor) med att ha sjukt barn! Ludde grinade i torsdags em för örvärk och halsvärk. Fick alvedon, och vi kunde åka på Linus väldigt stämningsfulla skolavslutning i kyrkan. Det var så vackert, och alla barn sjöng så duktigt!


Senare på natten spydde han oxå, och vem vet om det var en ny släng av kräksjukan, eller pga feber och värk? Ja, det visar sig om vi andra snart börjar kräkas eller ej...

Dessutom, så i torsdags när jag kom hem efter jobbet, så hade tydligen något hänt med kylskåpet, för det var varmt därinne!

Slängde massor av grejjer, och som tur var hade jag köpt en rimmad julskinka, så den gjorde jag iordning, och har provsmakat, den klarade sig!


Så gårdagen gick i lugnets tecken, Ludde sov en sväng på soffan, då passade Linus och jag på att baka peppisar.

På morgonkvisten klädde jag och barnen julgranen, Ludde orkade faktiskt vara med på det, och han tyckte det var så roligt, ja , Linus oxå såklart!


Var tvungen att sätta in denna bild oxå, kolla Ludde som jeans gosse i sitt Lussetåg! Längst till höger, man ser bara nacken!

Och så två härliga vinter bilder! Se snön och njut!


Av ♥Annica♥ - 17 december 2008 16:26


Lilla lördag idag då. Och inget Greys anatomy... Suck... Hoppas att de visar något annat sevärt då.

Julafton om precis en vecka! Kan ni fatta vad det gått fort!?

Är som tur är färdig med klapparna, ska väl börja att slå in dem bara. Julgranen ska kläs på fredag. Det längtar jag efter! Det blir så mysigt och ombonat när man gjort det.

Skulle behöva ner på stan imrgon och köpa en skjort till Linus, han har ju skolavskutning i kyrkan imorgin, och dessutom behöver han en skjorta till julafton.

Får se om  jag hinner...


Ska snart till att laga mat, köttbullar med stuvade makaroner, gott det!

Av ♥Annica♥ - 16 december 2008 17:12

 Har 2 stycken födelsedagar i almanackan idag, den ena är R som fyller 29, och den andra är min kusins flicka E, som fyller 7 år! Grattis till er!


Vanlig jobbardag idag, skönt att gå dagtid för en gångs skull... Tycker att jag för det mesta jobbar kväll...

Ska troligtvis hem till R på en liten fika i kväll, vi får se om hon hör av sig.


Tänk, bara 8 dagar kvar tills tomten kommer!

Ho ho ho!





Av ♥Annica♥ - 15 december 2008 09:19

Har nyss lämnat Linus till skolan. Idag ska barnen ha utflykt, och skulle åka pulka, så det blev till att dra med stora boben. Lussebulle och saft nedpackat.

Ludde och jag ska väl försöka hinna ut ett tag vi med. Lite att göra först bara.

Linus verkade pigg och utvilad efter en tidig kväll igår, jag tror att han behövde lägga sig tidigt faktiskt.


Hörs mer om ett tag, nu ska jag serva lillkillen!

Av ♥Annica♥ - 14 december 2008 19:15

Tänk vad skönt! Snart har Linus jullov, och då kan jag äntligen få gå och dra benen efter mig, för jag har semester 25/12-2/1! Ska bli så himla skönt!


Dagen har rullat förbi ganska fort. Hade våra trevliga grannar här på lite adventskaffe, men glömde bort stackars Malin som ju är allergisk mot ett och annat... Skäms...

Stora sonen har varit helt bångstyrig nu på kvällen, så han fick gå och lägga sig före Bollibompa. Hoppas att han kommer ihåg detta nu, att han lärt sig något. Han var så kaxig och uppkäftig mot mig o sambon när sambons föräldrar kom hit en sväng. Och man kan inte acceptera vad som helst bara för att ungen är trött... Elak mamma man är... Usch... Men men , hoppas iaf att han lärt sig något...


Jobbar kvällen imorgon, och som vanligt känns det avigt att åka till jobbet när alla andra kommer hem från sina... Börjar verkligen tröttna på mina arbetstider... Ska dessutom jobba julafton, och det är väl inte heller det roligaste... Skulle ha jobbat nyår, men fick ju som sagt semester, tack o lov...


Tittade in på Lenas fina pixelsida titta in får ni se vilka fina grejjer hon har! Lånade lite fina jul/vinter grejjer, se här:




Ha en trevlig kväll nu!

Av ♥Annica♥ - 14 december 2008 09:58

I morse när vi satt och åt frukost, hörde vi en svag knackning på tvättstuge dörren. Luddes första kompisförfrågan stod vid dörren, en lillkille som heter Leo! Så nu har Ludde varit ute och lekt själv med nya kompisen ett tag!

Har lite städning att göra, sedan är det innebandy träning på schemat!

Av ♥Annica♥ - 13 december 2008 09:52

Idag hade vi sovmorgon här hemma, det betyder att vi vaknade kl nio. Aj jag har ont i kroppen, är inte van att ligga så länge!

Idag är det ju lucia, och jag har hunnit se två lusse tåg, ett igår, och ett på tv idag.


Nu ska jag slänga  i mig lite frukost, snart kommer barnen hem!

Ovido - Quiz & Flashcards