Alla inlägg den 19 augusti 2007

Av ♥Annica♥ - 19 augusti 2007 10:41

En typisk söndag... Känns sådär långtråkig... Jag hade sovmorgon idag, sambon gick upp med barnen. Sen frukost, och det dagliga småbråkandet med barnen! Riktigt trotsiga kan de vara båda två! Verkligen prövar en, hur långt de kan gå! Tur att de även kan vara fullkommligt gulliga och bedårande! Annars skulle mamma-mu springa till skogs!!!

Har GI fuskat flera dagar nu, verkligen dåligt samvete för det. Det drar ju bara ut viktminskningsproccessen på tiden...

Men men, man är ju bara människa... Ska fördriva tiden lite nu med familjen. Stora killen vill ju inte alls vara med oss, bara med kompisarna! de är ett gäng killar som håller ihop här på gatan, ibland går det bra ibland inte. Linus är yngst i gänget, så ibland platsar han inte riktigt. Måste liksom spela över och vara extra tuff för att platsa. Men med vissa pojkar leker han så fint! det är konstigt det där, de barnen de barnen... ;O)


Gissa vad vi har gjort idag!? Åkt skridskor! Jajamen, de har spolat is i hockeyhallen nu, och Linus har pratat hela sommaren om snö och hockey. Så idag gjorde vi premiär åket, Ludde åkte han med! Kallt och halt, men roligt!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards