Alla inlägg under maj 2009

Av ♥Annica♥ - 15 maj 2009 12:53

Idag har jag varit med sonen i skolan, och känner mig så stolt och glad igen! Han har verkligen varit exemplarisk, visat alla skolböcker och visat runt på skolgården vart han brukar leka osv. Fick vara med och äta tillsammans med barnen, och idag bjöds lasagne som amakade gott.

Lilleman var hos mormor en stund, och hade lekt och myst.

Nu väntar kvällsjobb, och hela helgen med för den delen är bestående av jobb.

 Ha en bra dag!

Av ♥Annica♥ - 14 maj 2009 15:37

På fredag ska vi kolla på valp! Jag outar det här, men om det blir affär eller ej, det återstår att se!


Skulle vara så jätteroligt för hela familjen, och framför allt min stora son skulle må bra av detta tillskott! En vän för livet som man alltid kan lita på!

Hoppas verkligen vi kan skrapa fram alla kronor!

Av ♥Annica♥ - 14 maj 2009 08:26

Tänker inte skriva mera än att det är lite jobbigt nu. Storkillen har jobbigt i skolan, har gått invaggad i "falsk" trygghet och trott att allt gått så bra, men har nu fått veta att det inte alls är så bra. Enligt vissa. Känner mig ledsen och hjälplös, och som världens sämsta mamma, som inte kan se till att min son har det bra...


Av ♥Annica♥ - 11 maj 2009 08:12

Hej alla bloggvänner!

Har nu hunnit vara hemma en halv dag efter en rolig Cinderella kryssning med trevliga arbetskamrater!

Mycket mat, goda drinkar och massor av dans! Stegmätarna räknade för fullt, en av tjejjerna kom upp i 24 000, men då hade hon 11000 innan hon klev på båten, så 13000 steg kan man lätt räkna att man fick på båten!


Visste ni, läsare och bloggare, att nu för tiden frågar arbetgivare runtom i landet vilka anställda som har FB eller en blogg? Lägger du ut "fel" bild eller text på dina sidor, så kan du riskera din anställning!!! Det är nåt för mig som fackligt engagerad att bita i. Är det inte fortfarande så att man ska sköta sitt jobb, och sedan vad jag gör på min fritid ska ingen annan bry sig om??? Så länge man håller sig inom lagens ramar iallafall... Svår nöt att knäcka. Men därför kommer jag inte att lägga ut en massa roliga fina bilder från min kryssning, bara en enda på mig och min gode vän och arbetskamrat, där vi bara är glada och heeeelt lagliga!

Av ♥Annica♥ - 6 maj 2009 21:58

Nu har några regnsjuka dagar passerat förbi... Igår hade Linus fotbolls-tränings-premiär, även då föll regnet, mindre roligt, men roligt var att se på hur glad han var att träna, han har verkligen längtat till fotbolls starten. Gjorde mål och var ivrig att jag skulle titta hela tiden!


Inhandlade nya stövlar till Ludde igår, upptäckte till min förskräckelse att hans gamla var 2 stl för små! Men han var måttligt road av att prova stövlar, skrek, gapade och slog! Men väl i bilen torkade han tårarna, och sa "tack mamma, sätt på mig stövlarna, hihi! " Suck!


Idag hade Linus med en kompis hem efter skolan, vilket gav mig lite extra tid i köket. Satte igång att sätta en bulldeg, så nu finns närmare 50 nybakade vamiljbullar i min frys. ( Vankas ju snart 4 års kalas!) Sedan satte jag igång en stek när jag ändå hade ångan uppe, och gissa om kvällens middag blev goood!?  Mmmmm...


Nyss tittat på Greys Anatomy, tårdrypande... (Med en påse smågodis i handen, men sch säg inget!)


Natti natti!

Av ♥Annica♥ - 4 maj 2009 09:28

Jag och Lotta drack vin medans karlarna satte upp vårat förtält!

Ludde och Ida lekte sååå fint nästan hela tiden! Nya bästisar!

Stora barnen roade sig lite med en omgång Buzz! Linus, Oliver och Moa.

Här känns det försktigt på det ISKALLA vattnet!

Varmt var det, man behövde svalka sig med lite glass!

Den vackra men farliga elden!

Promenad till sjön i solnedgången!



Av ♥Annica♥ - 3 maj 2009 22:28

Hej hopp!

Nu är vi hemma igen, och vi har haft en helt fantastisk vistelse! Vi reste tillsammans med två till underbara familjer, och deras goa ungar. Alla har varit nöjda, barnen har lekt fint nästan hela tiden, vilket har gett oss vuxna massor av lyxig vuxentid!

Smällvarmt på dagarna, och barnen tog sitt första dopp 1:a maj! Hu, det var inte skönt kan jag säga!

Mycket grillning, och gott vin till! Alldeles för mycket godis å chips och stillasittande... Men men, trevligt var det!

De andra familjerna bokade platser på Öland där vi redan bokat in oss för sommar semester, och det blev vi väldigt glada för, så får vi deras trevliga sällskap där med! Toppen!


Lilla Ida fick en fästing, och grabbarna har fått några skrubbsår, annars är vi välbehållna. Tittade på elden oxå, och jag tyckte att föräldrarna till de andra barnen som fanns vid campingen (inte i vårat sällskap alltså) hade noll koll på sina barn, de höll på å vevade med brinnande grenar och sprang runt elden på tok för nära! Jag hade nära till panik kan jag säga! När olyckan väl är framme så går det fort! Usch!

Bilder kommer senare, nu ska jag kolla slutet på Van Veeteren.


Godnatt!



Ovido - Quiz & Flashcards