Alla inlägg den 1 februari 2009

Av ♥Annica♥ - 1 februari 2009 16:10

Hej allesammans.Har inte uppdaterat på ett tag, har ju jobbat. Allt bra här, har fått kompledigt nu i em, så istället för delad tur idag, blev jag ledig 12:30. Skönt!Har varit och tittat på Linus innebandy idag, sedan bara slappat!


Måste ju uppdatera er på fronten barn-sova-i-egen-säng! Vi bestämde oss hastigt och lustigt för att starta en sådan operation. Blev peppad av vännen Helena, samt det stod i Vlt om det häromdagen. Vi startar med stor killen bestämde vi oss för, och himmel och pannkaka! Natt nr1 kom. Och det gjorde Linus oxå! Nattkryssningen var påbörjad! hade noga förberett honom på vad som komma skulle, och han vet att han ska få en fin belöning när han klarar det. Han skrek, galet och  i ren panik i sitt rum. Jaaag ääääär mööörkrääääd! Kom väl 6-7 ggr, vi gick tillbaka med honom. Han skrek, vi tröstade osv. Tog en halvtimme alltsom allt vi första uppvaknandet, sedan lite smågråt däremellan.

Natt nr 2 kom, och det gjorde Linus med. Samma visa igen, till skillnad från att denna gång var det "vanligt" ledsen gråt en liten stund bara. Nattkryssning eign, men inte lika många ggr.

Natt nr 3 kom, men inte Linus! Först vid 05,55 kom han och undrade om det var morgon, och gick snällt tillbaka när vi sa till honom! Hejja hejja!

Så inom ett par veckor hoppas vi att vi har startat med Ludde oxå, men jag tror att det kommer att bli etter värre! Ugha!

Ovido - Quiz & Flashcards