Alla inlägg under februari 2009

Av ♥Annica♥ - 17 februari 2009 16:29

Idag har jag och en kollega varit på studiebesök på ett gruppboende i staden. Mycket intressant att se hur andra har det på sitt jobb, för att kunna se hur bra / dåligt man har själv på sitt jobb. Eller , egentligen, utbyta erfarenheter och ideér med varandra! Vi ska starta ett projekt där jag jobbar, som kallas för Genombrottsmetoden, och skall tydligen vara bra för demensvård. Skall bli oerhört spännande, och jag ser fram emot att starta detta! Det var egentligen därför vi skulle på detta besök, för detta boende har jobbat efter detta en tid.


Har dragits med huvudvärk sedan igår, och känner mig helt slö. Blir nog hämtmat ikväll, har inte energi att stå vid spisen...


Var med sonen på hans bugg-kurs igår, och jäklar vad ungen har blivit duktig! Han dansar med sin kusin, och de snurrar och har sig, har bara gått 4 ggr, och är redan jätte duktiga! Jag vill själv gå en buggkurs, men sambon vägrar tyvärr... så grabben har i uppdrag att lära morsan! Hihi!


Nog nu, nu har ni iaf fått ett livstecken från denna sida av byn!

Trevlig kväll!

Av ♥Annica♥ - 16 februari 2009 10:20

Nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och bokat en kryssning för hela familjen, lite sportlovskul!

Grannen fick förståss tag i ett bättre alternativ, åka genom Ica kortet, ett kanonerbjudande, som gått åt som smör i solsken! Jag fick tag i en sista minuten kryss, och gratis blev det inte, men kul ska det bli!


26 åker vi, och jag ska överraska sonen med detta glada besked när jag hämtar honom i skolan!!!

Av ♥Annica♥ - 16 februari 2009 08:24

God morgon på er alla!

Här hemma sitter jag vid datorn med världens muntraste treåring... *not*

Han blev sur vid promenaden till skolan - skulle ha sin spark, men vi hade inte den tiden lixom...

Så nu har han tjurat till o från i 30 min...


Har jobbat helgen, och det känns skönt att vara ledig idag. Ska försöka få tag i klipptid till mig och sönerna, men är ute i sista minuten, som alltid när det gäller frisstider.


Ska dona lite hemma, som vanligt, sedan får vi se vad dagen erbjuder.


Nettan, om du är inne här igen, för att få centrerad text, klicka i listen ovanför texten du skall skriva in, för pekaren över de olika linjerna, så ser du vart centrera knappen finns.


Av ♥Annica♥ - 13 februari 2009 08:24

Nyss hemkommen efter att ha lämnat Linus vid skolan!

Och det var verkligen jättekallt idag!

Kollade aldrig termometern innan vi for iväg, men det var riktigt bistert, så jag kunde ju gissa att det var runt -10.

Vi har använt våran spark jätte mycket, igår till o från skolan, sedan på em packade vi matsäck och stack till skridskobanan, Linus på lilla barnsparken, och jag å Ludde på stora sparken!

Idag tog vi självklart sparken till skolan, det funkar bra, bara lite grus här o därsom man får se upp för....


Ska arbeta ikväll, men slutar vid 19 tiden, så vi ska fira alla hjärtans dag när jag kommer hem, eftersom att jag jobbar hela långa dagen imorgon, delad tur nämligen.

Så till alla mina vänner som jag inte kommer att träffa imorgon:'

Av ♥Annica♥ - 12 februari 2009 08:39

Jag känner mig så trött! Har gjort egentligen i flera veckor, och har en förkylning som inte riktigt vill bryta ut, nyser och är täppt, men inte mer...

Vill ha sommar nu, jag lääängtar, husvagnen, Öland osv... Och det enda man ser är snö och minus grader.

Idag tog jag och Ludde sparken till skolan när vi lämnade Linus, det gick så bra så!

 Fick hem en igår av mamma o pappa, så vi får väl hoppas att snön ligger ett litet tag till då.


Igår gisk det för runt, Linus lämnades i skolan, sedan hem och städa, röja och tvätta i massor (har mera att ta itu med idag...), sedan ut och leta efter Linus, som hade glömt att han skulle gå hem själv efter skolan, sedan hem och äta mellis, ut o leka en kort stund, sedan till badet för Linus har börjat simskola nu. Sedan hem och laga middag, sedan på Partylite! Phu!


Köpte ett litet glas ljus med lampskärm till, blir bra i husvagnen!


Idag ska jag till dr med Ludde, han har så besvärliga exem.

Av ♥Annica♥ - 9 februari 2009 13:32

Har fått en jätte fin award till min blogg av vännen Lena!

Tusen tack säger jag!!!


Jag sänder den vidare till Helena och Malin! Varsågoda!



Har tillbringat förmiddagen tillsammans med mina fackliga vänner, har haft ombudsträff idag, och det är alltid lika intressant och trevligt. Kaffe med stor och goood smörgås serverades.


Ska snart hämta barnen, och det verkar som att vi blir uter ett tag, vädret är ju heeeelt fantastiskt! Mycket härlig snö, och solsken. Mmmm...

Sedan blir det familjegympa för Ludde, och buggkurs för Linus. Härligt!

Av ♥Annica♥ - 8 februari 2009 11:25

Vaknade och fick en smärre chock, massor av snö! Och det snöar fortfarande!

Sambon var ut och skottade, hade barnen med sig ett tag, men Ludde är inte jätte förtjust över att vara ute i snön, så han blev inte långvarig.


bäddat rent i ex antal sängar, laddat tvätt och fixat lunch i god tid, nämligen pannbiff med lök och kokt potatis. Mmmm gott ska det bli!

Snart vankas innebandy träning, så det är bara att köra på nu!


So long!

Av ♥Annica♥ - 7 februari 2009 11:48

Har nyss kommit hem från ishallen, usch, kallt och eländigt! Är ledig i helgen, och det är sååå lyxigt!!!

Jobbade kort dag igår, och ägnade eftermiddagen åt att skotta. Himla mycket snö det kommit, och mera skall det tydligen bli!

Var häromdagen in till Nisses och handlade lite på klädavd, de har nämligen 50% på allt, ganska utplockat iofs, men gjorde lite fynd till pojkarna. Bla en extra oferall till Ludde, några tröjjor osv.

tog med mig grannfrun till Willys igår, hon är ju gräsänka vissa veckor, saknar dessutom körkort, så det kan vara bra att slå ihop påsarna och erbjuda skjuts då. Blev barnfri, kastade in ungarna till mor o far, och fick en hembakt semla när jag hämtade dem! Mmmm gott!


Magnus gick ut med pojkarna till backen igår em, så jag hann plocka av och dammsuga inför helgen, och tände massor av värmeljus, sedan hade familjen myspys! fredagarna bara går åt till att tomglo på tv:n, alla är lika trötta! Jag somnade till Lets dance, och vaknade vid 23 tiden... Det var min kväll det! Hann i alla fall med god mat, ett par glas vitt vin och lite godis såklart!


Snart ska familjen in till stan, ska köpa madrass till Ludde, han ska få in en loftsäng i sitt rum nämligen!


Vi höres!

Ovido - Quiz & Flashcards