Alla inlägg den 14 april 2009

Av ♥Annica♥ - 14 april 2009 20:27

...startade skolan igen. Killen var trött nu på kvällen, trots att skoldagen för hans del slutade 11:30. Det tar på krafterna att ha lov!

Har ganska nyss nattat mina två änglar, och här hemma läser vi nästan varje kväll för barnen vid sänggående. Ludde gillar att läsa Barnkammar böckerna, både sagor och sånger blir det! Gärna i ett helt mörkt rum med bara ficklampan som enda belysning!

Ikväll rabblade Ludde upp alla han älskade, " Pappa, Linus, min boll... Åsså dej!" Hihi, snuttis!


Linus har fått eget lånekort på bibblan, och har varit där med skolan (vi är ofta där själva också) och lånat ett "lexikon" om star wars, så det blidde kvällens lektyr för honom!

Stora killen fick äran att sova bredvid mamma ikväll, pappan jobbar ju över och sover kvar i Stockholm denna natt. Linus e ju så duktig att sova i egen säng nu, så ibland kan man ju få ha det lite lyxigt!


Annars har dagen bestått av stor handling, och bara en massa nyttig Gi-mat, eftersom att jag och även sambon(?!) bestämt oss för att försöka oss på ett nyttigare liv. Gi funkar ju bra på min kropp, jag har ju lyckats gå ner 7 kg förut, och hoppas på 7 kg ner även denna gång!


Lek och stoj dagen lång!

Här kommer lite bilder från våran dag!

Se hur det knoppas i mina rabatter! Denna typiska julblomma växer i mina rabatter, massor! (Hyacint va?) Och doftar lika starkt som de gör i julgrupperna man köper!


Måste ju visa vår grav... Här vilar Fia!


Ser ni hur vitsipporna är på gång! Jag älskar både blå och vitsippor.


Hejja Ludde! Han tränar på sin cykel, ännu med stödhjul, men han säger att när han fyller 4 år (23/5), då kan han minsann cykla utan stödhjul!

Ludde som målvakt!

Ovido - Quiz & Flashcards