Alla inlägg den 9 april 2009

Av ♥Annica♥ - 9 april 2009 07:35

 

är det väl idag?


Jag hade en mysig kväll igår, tillbringade mystid med min äldsta son, som hade lyckan att ha mamma å pappa för sig själv. Vi var en stund på badet igår, simskola. Linus är så annorlunda när han är ensam med mig, han verkligen njuter! Å jag med, det är så speciellt att ha pojkarna var och en för sig!

Sedan fick han bestämma mat, och då blidde det ju omvägen över pizzerian på kvällen! (Men jag åt bara en sallad!!!)


Jag satt framför datorn halva kvällen, det var ju hockey, och jag gillar inte det... Blir irriterad när mina favvoprogram uteblir, jag tittar så lite på tv, men jag har mina favoriter, ocd de vill jag ju se!!! Greys anatomy uteblev igår!!! Grrr...


Började denna morgon med att blanda en drink. Skål! Klunk klunk klunk... Nä, inge alkohol, Camebridge bara. Känns ok faktiskt.

Som jag skrev till JagAnkan, denna påsk ska det minsann bitas ihop! Jag brukar tänka "Det är ju bara påsk en gång om året", och det brukar innebära att man äter allt man kommer åt och lite till. Men i år ska jag tänka "Det blir ju påsk nästa år igen", och bara plocka ut de speciella god bitarna, som ett par köttbullar, helgskinka, ägghalvor och kanske lite sill. Sedan är det bra!

Och jag ska definitivt låta bli ungarnas påsk godis!


Glad Påsk på er!

Ovido - Quiz & Flashcards