Alla inlägg under oktober 2008

Av ♥Annica♥ - 17 oktober 2008 08:28

Har nyss lämnat Linus till skolan. Ska till att äta frukost, och sedan göra de sedanliga sysslorna.

Ska väl försöka hinna roa Ludde lite oxå, sedan hämtar vi hem Linus och två kompisar efter skolan, så det kommer att bli full rulle!


Ska jobba helgen, så jag startar med att gå kvällen i kväll då.


Linus fick för övrigt ärva 2 jätte fina jackor av grannpojken igår, och han är så stolt för det! Jag ska ha den som det står Rasmus i sa han i morse! Han ser verkligen upp till Rasmus, han är ju tre år äldre, och han är en idol och förebild för Linus.


Nu osar det faktiskt hett om datorn, så Bye!

Av ♥Annica♥ - 16 oktober 2008 15:43

Jag var tvungen att lägga till denna bild, passade så bra in på dagens busväder!

Av ♥Annica♥ - 16 oktober 2008 15:34

Barnen leker så fint! Har fyra barn hemma, och de väsnas mindre än när jag bara har mina två egna hemma. Härligt!

Pysslade lite, tillverkade klippdockor med kläder till, kommer ni ihåg dessa fina dockor som man fick med veckotidningar förr? Min mormor hade en full kartong med klippdockor,  som man fick låna när man var liten och var där på besök. Jag kommer ihåg flera av dem... Undrar vart de tog vägen, nostalgi!

Var ute en sväng med dem, passade på att räfsa ihop lite (läs kopiöst mycket!) löv, och plocka in lite saker i garaget. Måste ställa in min cykel oxå, så den inte rostar!


Undrar vad man ska göra för mat idag... Pasta med skinksås? Hmmm... Måste på affären en sväng tror jag...


Hej på ett tag!



Av ♥Annica♥ - 16 oktober 2008 08:15

animated57.gif


Idag tog vi bilen den korta biten till skolan, regnet verkligen öser ner! Plockade upp grannpojken hundra meter hemifrån, han kastade sig in i bilen, tyckte det var skönt att slippa gå i regnet!

linus var helt faschinerad, sprang tillbaka till bilen och berättade att det var översvämmning på skolgården! Oj, små saker blir stora och spännande!


Skulle ha varit till tandläkaren idag, men jag avbokade tiden, har inte råd just nu, ska betala bilskatten denna månad...


Barnen ska ta hem sina kompisar efter lunch, så jag hoppas de leker fint som de brukar, så kan jag få lite gjort här hemma.


 

Hörs mer senare, nu är det frukost dax!









 

Av ♥Annica♥ - 14 oktober 2008 20:52

Hej på er kära bloggläsare!

Denna dag började inte bra, jag känner mig sjuk, fast jag inte är riktigt sjuk... Ont i kroppen, ont i bihålor, huvudvärk, osv... Trött trött trött... Har fått utslag på överkroppen, kliar... Jag tror själv att det är stressrelaterat, Sjuksköterskan på jobbet tyckte det såg ut som något slags eksem. Har ju haft en del omkring mig nu, så det är väl inte konstigt om det beror på stressen...


Linus följde med en kompis hem efter skolan, soch de hade roligt tillsammans. Vi träffades ett gäng i vår fina äventyrspark på em, var ju så fantastiskt väder att man bara inte kunde sitta inne! Ludde fick leka med sin kompis han med, men han var mest trött och trotsig... Han gapar och härjar denna unge, och Linus beter sig mer eller mindre som en liten tonåring... " Skiter väl jag i" "Orka"  och diverse andra mindre trevlig uttryck, som kommit den sista månaden... skolan... Jag blir förståss jätte arg på honom, men vill inte markera för tydligt heller, för då blir det en grej av det tror jag, man får lägga dövörat till, när det går...


Har nyss varit på ljusparty hos en arbetskamrat, köpte ett paket ljus att ha till första advent. Bokade även in ett party själ, inbjudan till utvalda bloggare kommer! (hihi, grannen du ligger illa till!)


Jag ska jobba helgen, så jag hoppas att jag håller mig frisk, man förlorar så mycket pengar på en missad arbetshelg...


Kram och gonatt på er!

  







Av ♥Annica♥ - 13 oktober 2008 09:24

6.jpg


Ja, nu är veckan igång igen. Känns ganska ok faktiskt, skönt på ett sätt när allt rullar på.

var på 20års kalas hos min lillebror igår, fick mammas goda smörgåstårta! Mmmm!

Även svärmor fyllde år igår, 60 år, men hon är ju på Kreta så henne träffar vi senare. (Har iofs redan firat henne.)


Helgen har bara flytt iväg, i lördags hade vi ju familje dag, Busborgen som jag tidigare berättat, och igår var det träningar för hela slanten. linus hade först hockey träning på morgonen, och lite senare innebandy. Han var jätte trött på kvällen, jag fattar inte att han orkade hälften ens.


Helgen som kommer jobbar jag, och helgen efter det blir det Ullared, ska bli jätte skoj! Julklappar blir det mest, man får så mycket mer för pengarna där.


snart ska jag och Ludde på Sagostund på Bibblan, så vi hörs senare!


Bye!

Av ♥Annica♥ - 11 oktober 2008 16:44

Jag verkligen MÅSTE skaffa en laptop! Någon som har tips på bra prisvärda märken? Kan inget om detta. Ska be brorsan om hjälp, han kan nog det där!


Har haft familjedag idag, var till Busborgen i förmiddags, ar där ca tre timmar. Alltid lika uppskattat av barnen! Vi hade jättekul! Och svettiga blev vi allihopa, hela familjen! Ungarna var dyngsura i håret!


Nu vankas snart kvällsmat, och jag snabbar mig att logga ut, för nu strejkar datorn!

Bye!

Av ♥Annica♥ - 10 oktober 2008 08:56

hello_1.gif


Sitter här med en tjutande dator, blir galen på ljudet! Måste ta mig tid att kolla ut en billig bärbar!


Har lämnat Linus i skolan, han var så duktig idag, har tydligen tagit till sig lite av det mamma pratat om! Brukar springa runt och hålla på på skolgården, men idag gicka han lugnt och fint och pratade med kompisarna. Han såg så nöjd ut när jag viskade till honom att han var duktig! Flinade och såg pillemarisk ut.


Ludde kollar på alvin o gänget, jag måste muta en stund på morgonen med det, så jag hinner få lite lugn före stormen.


Ska ta en kopp kaffe, sedan röja lite. Hämtar Linus efter skolan, sedan ska vi in till stan och hälsa på en kompis som nyligen fått barn! " Ja, då kan vi låna bebisen!" säger Ludde!


Jag tittar in igen senare, om datorn tillåter!

Kram och trevlig helg!

  







Ovido - Quiz & Flashcards