Alla inlägg under oktober 2008

Av ♥Annica♥ - 9 oktober 2008 18:06

108.gif

Idag åkte svärföräldrarna till Kreta... Inte ett dugg avis... Guuud vad tråkigt det måste vara att ta en drink i solnedgången, bada i havet, bara en massa eländig sand som fastnar överallt... Usch... Nej, man skulle verkligen vilja komma iväg nu, när det är så grådassigt ute!

Och faktum är att de har det varmt och skönt där idag, 22-23 grader, alldeles lagom


Idag går jag på långledighet, jätteskönt faktiskt. Har haft en tuff dag på jobbet, men slutade redan vid 12:00, så det var ändå ok.


Linus var så ledsen efter skolan idag, han har ingen att leka med säger han. Alla kompisarna här på gatan är ju minst två år äldre, och nu börjar det att ta ut sin rätt. De vill ju bara vara med sina jämnåriga killkompisar nu, och Linus kan inte riktigt förstå varför. Och i skolan har han inte så jätte många kompisar än. Hoppas att det kommer, har lovat att nästa vecka ska vi ta med kompisar, några nya ocså, så kompisnätet blir lite större.


Och Ludde har börjat kissa på sig igen, har ett bakslag nu, har ju gått så bra en lång tid... Men det går väl över, han är ju bara tre år, så...


Gjorde hemgjord pizza idag, Magnus stannade vid pizzerian och köpte "äkta" pizza sallad, och det var så gott.

Familjen sitter vid tv:n nu, jag hackade lite fruktsallad till Bolibompa, som jag hoppar över, allergisk mot päron. Har tänt lite doft ljus, så det känns riktigt mysigt!


Ha en trevlig kväll.

Av ♥Annica♥ - 8 oktober 2008 18:01

59.gif


Trött! Skrev ett låååångt inlägg, och pooofff! Borta! Hrmmm... Bara att börja om igen, nu något senare.


Har varit trött och haft ont i huvet större delen av dagen... Dels för att jag sovit dåligt, och dels för att ventiolationen på jobbet står still, har havererat. Det har själlvklart lett till väldigt dålig luft, och det luktar sopor på hela avdelningen! Vidrigt!


Linus har haft en kompis med hem efter skolan idag, och de har lekt så fint. Passade på att städa delar av huset, och det känns skönt inför kvällen. Har fortfarande mycket kvar, måste moppa golv osv, men inte ikväll. Nu är jag slut som artist!

Mina fönster är totalt skitiga, men orkar inte ta tag i det heller, kan ingen annan komma o fixa det till mig? Nä, trodde väl det...


Ikväll är det favvo serien, greys anatomy, hoppas verkligen att jag inte somnar före det! Har nyss tagit ett varmt och avslappnande bad, så risken är stor att jag faller i dvala.


(Ludde har varit super trotsig hela dagen, gapar och skriker och vägrar äta! Alla ni som har/ har haft en treåring i huset vet vad jag menar??? Jag håller på att bli hörselskadad av den ungen! Men han är gullig oxå...)


Ha en skön kväll!

Av ♥Annica♥ - 8 oktober 2008 15:59

Av ♥Annica♥ - 6 oktober 2008 11:53

Ännu en fin bild som jag lånat av Agge.

Härligt med höst !!!

Av ♥Annica♥ - 6 oktober 2008 11:45

Har varit inne på Agges hemsida, och där lånat lite fina gåvobilder, visste ni att det var internationella barndagen idag?

Agge har påminnt mig, och här är en fin bild som symboliserar det:


Dessutom passar jag på att lägga ut denna bild som jag hittat på nätet, tror det är Ruth som gjort den (kolla Lenas blogg som jag har som länk på min sida, hon har en länk till Ruth, väl värt ett besök!) och jag hoppas att fler lägger den på sin sida!


Ska snart till mitt arbete, ska jobba lite extra idag, bra att ha lite komp i framtiden!

Hejdå!

Av ♥Annica♥ - 5 oktober 2008 11:40

Ibland i livet uppstår saker som man bara blir så förbannad och besviken över. Människor man vill  kunna lita på... Riskera sitt, andras liv och säkerhet... Ja, kommentarer är överflödiga.

Tur att man har snälla vänner, det är guld värt!

 Säger inget mer än så, varje läsare tolkar som den vill.


Idag blir det innebandy för Linus, vi åker hela familjen, Ludde tycker nog det är kul att titta på.


Ska äta lite nu, så vi hörs senare!

Av ♥Annica♥ - 4 oktober 2008 09:17

34445.gif

Godmorgon på er !

Nyss var farfar här och hämtade Linus till hockeyn, skönt tycker jag, så slipper jag ta dit Ludde, nyss tillfrisknad med ett öra som halvknorrar lite. Inte kul att stå i en kall ishall över en timme!


Sambon stack iväg efter sju imorse, vi får se om han har haft fiskelycka när hankommer hem ikväll. Skulle bli glad om man fick en regnbåge att stoppa i frysen!  Han kommer under dagen att befinna sig uppe i kloten. (eller nere???) hihi,,jagoch geografi!


Jag tar med mig killarna till Åsby efter Linus träning.


Antal timmar senare:

Oj, var tvungen att stänga av datorn, det är nåt fel på den! Låter som ett sågverk emellanåt, misstänker att det är fläkten... Den kyler nog inte som den ska, för jag tycker det luktar varmt emellanåt... Dax att köpa laptop!!! Så det blir en kort titt här nu, vågar inte ha datorn igång så länge, tänk om det börjar brinna!!!


Iallafall, så var jag iväg till Åsby, köppte fem nya krukor till köksfönstret, med fina växter till. Vita krukor så klart, två murgröna på båge, två vita calanchoe, och en grön växt med små blad, typ ampelväxt Så nu är det fint i fönstret, synd bara att de är så skitiga bara...


Sedan, eftersom att vädret tillät, så tittade vi på djuren de har där, klappade kaniner osv, och naturligtvis avslutade vi turen med att köpa kött och ost på Åsbys köttbod! En fläskfilé, två mögelostar, en vitlöksost och så korv till barnen.


nu är Linus ute och leker med en kompis, Ludvig är trött och sitter just nu i soffan o kollar på tv. Och jag har precis druckit ur min kopp med kaffe. Mmmm, en ganska skön dag!


Ses senare!

Bye!!


Av ♥Annica♥ - 2 oktober 2008 13:14

Nu avslutar jag omgångens omröstning.


Så  här såg det ut denna gång:

Vad har du fobi för!?Spindlar    33.3 %Ormar    33.3 %Blod    0 %Kräk    16.7 %Fästingar    16.7 %Torgskräck    0 %Baciller    0 %Annat    0 %


Ovido - Quiz & Flashcards