Alla inlägg den 7 september 2008

Av ♥Annica♥ - 7 september 2008 12:41

Ja, som jag tidigare berättat så var hela familjen på bio igår. Ludde somnade efter halva filmen, och Linus had klipulver i rumpan när det var ca 30 min kvar. Men de säger att filmen var bra, men den var lite" avancerad" tycker jag. Mycket kriga och så.  Men mysigt var det, förutom att Linus inte var 100% pigg efter fredagens febertopp, gnällig och gapig från morgin till kväll! Ibland är det VÄLDIGT lätt att hålla sig för skratt kan jag säga!!!


Igår kväll nattade jag ungarna i våran säng. Sa till sambon att väcka mig om jag somnade, eftersom att jagkände mig trött, och hade haft jobbigt med min krångliga mage, och klockan var bara 20:00. Man vill ju ha lite vuxentid en lördag. Vem vaknar 1:00 inatt, utann att ha blivit väckt av sambon? Grrr!!!

Då satte jag på tv:n i sovrummet ett tag, de visar faktiskt en hel del så dax på dygnet! Bla "Hellraiser", "Hellboy" mm. Ja. Det var min lördag det!!!


Idag har vi varit in till Ica Maxi, skulle ha lite kalas grejjer (läs godis), Linus firar sin födelsedag idag med kompisarna, eftersom att vi var borta i somras när han fyllde. Har man lovat så har man! Så idag far vi med sju busiga sexåringar till Hallsta Bowlingcenter, och har bowlingkalas. Det blir nog kul, förväntningarna är höga!

 Skriver mer ikväll, och förhoppningsvis en del bolingbilder att visa!


Ovido - Quiz & Flashcards