Alla inlägg under september 2008

Av ♥Annica♥ - 8 september 2008 10:34

Här kommer bilderna från kalaset! Äntligen fick jag upp dem!

Linus laddar inför kastet!

Körde stenhårt med sin egen stil, och det visade sig vara ett vinnande drag!

Hela ligan samlad!

Hungriga bowlinghjältar!


Av ♥Annica♥ - 8 september 2008 09:08

Hrmmm! Ibland blir jag trött på bloggagratis sida! Håller på att försöka ladda upp bilder, men det går inte! Datorn bara tänker och tänker händer inget mer! Händer ofta att det krånglar på denna sajt faktiskt!

Försöker att lägga in animationer oxå, men då kommer det bara upp en tom ruta med rött kryss i , och det händer nästintill jämt!


Någon som vet hur man kopierar en blinkie för att få med blinket? När jag spar bild och lyckas ladda upp den, så bli bilden "stel". Hmmm...


Hade ju bowlinkalas igår, och det blev en stooor hit! Alla tyckte det var superkul, och alla barn var så duktiga. Efteråt blev det hamburgare och paket öppning! Och det är dessa bilder jag förgäves försöker att ladda upp...

Kanske kommer vid ett senare tillfälle då...


ska röja lite nu, sedan fixa lunch och ev middag, sambon hämtar barnen ikväll, och det är ju rätt sent då, så det kan vara skönt att ha något klart då. Jag jobbar nämligen kvällen.


See ya!


  







Av ♥Annica♥ - 7 september 2008 12:41

Ja, som jag tidigare berättat så var hela familjen på bio igår. Ludde somnade efter halva filmen, och Linus had klipulver i rumpan när det var ca 30 min kvar. Men de säger att filmen var bra, men den var lite" avancerad" tycker jag. Mycket kriga och så.  Men mysigt var det, förutom att Linus inte var 100% pigg efter fredagens febertopp, gnällig och gapig från morgin till kväll! Ibland är det VÄLDIGT lätt att hålla sig för skratt kan jag säga!!!


Igår kväll nattade jag ungarna i våran säng. Sa till sambon att väcka mig om jag somnade, eftersom att jagkände mig trött, och hade haft jobbigt med min krångliga mage, och klockan var bara 20:00. Man vill ju ha lite vuxentid en lördag. Vem vaknar 1:00 inatt, utann att ha blivit väckt av sambon? Grrr!!!

Då satte jag på tv:n i sovrummet ett tag, de visar faktiskt en hel del så dax på dygnet! Bla "Hellraiser", "Hellboy" mm. Ja. Det var min lördag det!!!


Idag har vi varit in till Ica Maxi, skulle ha lite kalas grejjer (läs godis), Linus firar sin födelsedag idag med kompisarna, eftersom att vi var borta i somras när han fyllde. Har man lovat så har man! Så idag far vi med sju busiga sexåringar till Hallsta Bowlingcenter, och har bowlingkalas. Det blir nog kul, förväntningarna är höga!

 Skriver mer ikväll, och förhoppningsvis en del bolingbilder att visa!


Av ♥Annica♥ - 5 september 2008 12:10

Så här ser omgångens omröstning ut: 

¤ Vad är det bästa med hösten ?¤

Att tända ljus om kvällen

  

  44.4 %

Att man får sätta upp höstgardinerna

  

  0 %

Att man äntligen får gå i mysiga varma tröjor!

  

  11.1 %

Att naturen blir så vacker

  

  33.3 %

Att man kan hitta svamp i skog o mark

  

  11.1 %


 



Av ♥Annica♥ - 5 september 2008 12:06


Men kolla, ni ser väl!

Ååå så underbara! Har i ett års tid nu funderat på att skaffa en Bichon frisé, en hund som tydligen ska vara lite allergivänligare?

Har träffat en hund hos ett par bekanta, och den var alldeles underbar! Mycket pälsvård, men jag tror att jag gillar det.

Ja, nu vet ni något om mina positiva funderingar!

Av ♥Annica♥ - 5 september 2008 07:51

Idag vaknade storkillen med feber och örvärk...Jobbigt... Tur att jag är ledig då slipper man vabba. Och dessutom verkarmin mellanslags tangent strejka! Aghhh!


Har en hel massa som jag funderar  på idag, men inget jag kan blogga om just nu...


// annicafullavtankar


Av ♥Annica♥ - 4 september 2008 13:51


Ehhh... Inte rumsrent kanske, men kul!

Av ♥Annica♥ - 4 september 2008 13:48


Bio på lördag, med barnen. Hoppas Ludde orkar sitta stilla bara... Men är man två vuxna så går det ju bra ändå.

Nu har jag gjort min arbetsvecka för denna ång, är lång ledig, och det ska ju bli jätte skönt!!!

Ska ha mys med barnen planerar ett badhus besök, och så har vi ett sent barnkalas för Linus, blir bowling på söndag.


Ovido - Quiz & Flashcards