Alla inlägg den 20 augusti 2008

Av ♥Annica♥ - 20 augusti 2008 21:34

Emoticons

Jag har nyss sett tidernas film! Ville bara se mera, och inte nog med det, man blev ju danssugen oxå! Hade jag inte varit klokare, så hade jag stannat i stan för att dansa ikväll! Och Pierce Brosnan ska vi inte tala om, han blir ju snyggare för varje år som går!?

Ja, Malin och jag fick oss många goda skratt, och kom överens om att detta måste vi snart göra om!

Och så blev man bröllopssugen oxå...

Hmmm... Dream on...

Malin hade en kanon idé som hon presenterade för mig ikväll, nämligen att vi ska försöka dra ihop några tjejer och ha "Triss-kväll" 1 gg/mån! Träffas, skrapa och äta nåt gott. Istället för syjunta! Och för den eventuella visnt potten ska vi då gå ut och äta eller något liknande!

Bra va`! Hoppas vi får till det nu!

Kram och Go´Natt från en glad Annica!

  










 

Av ♥Annica♥ - 20 augusti 2008 08:29

 

Nu har jag lämnat Linus till skolan, och idag cyklade vi. Allt gick bra, som vanligt. Men han vill helst springa och leka direkt, men jag vill lära honom att ställa sig vid dörren och vänta på fröken. Jaja, han kommer väl att märka att man kommer försent om man missar fröken!


Vad händer idag då?

 Nu ska jag bädda och grejja lite. Sedan laga lunch, slänga i sig den, och hämta Linus i skolan. Idag har han en kompis med sig, så det blir lek ett tag, sedan är det fotbollsträning 17:00. Och jag åker på bio med Malin ikväll istället, skulle egentligen gjort det imorgon.


Nu ska jag knäppa på kaffe bryggaren, så vi hörs!


Emoticons







Ovido - Quiz & Flashcards