Alla inlägg den 6 januari 2009

Av ♥Annica♥ - 6 januari 2009 16:14

Hej hopp!

Nu var man igång igen efter semestern. Sambon var på hockey i Karlstad i går kväll med grannen, kom inte hem förräns i natt. Jag jobbade kvällen , så mina föräldrar var här o nattade barnen.

Och här är det full kaos, vitvarorna kom i går, och är installerade o klara, men vi fick lov att ta ned två skåp för att kul o frys skulle passa in, så jag har grejjer både högt o lågt... Tar lite pö om pö, har ju jobbat idag med.


Familjen hade varit och åkt skridskor på en isbana de spolat utomhus, de hade haft trevligt!


Tog en härlig promenad efter arbetet med min familj, köpte lite gott till kvällen, fläskfilé blir det, med ris o go sås till, samt efterrätt. Mmm gott! Åjag som skulle börja banta... stöööön!

Har tagit en kopp varm glögg, det är det bästa under julen, att få dricka detta goda värmande! Provade Blossas vita glögg som är spetsad med rom, och den är verkligen INTE god! Varning utfärdas!


skall återgå till sysslorna, så vi hörs!


Jo, förresten, har lagt till en ny länk, en kille på snart tio år har börjat blogga, ni måste bara titta in till grabben, han är jätte duktig! Ovanligt att en kille är intresserad av att skriva, så jag tycker det är jätte skoj! Ni hittar honom under: Ragge


Ovido - Quiz & Flashcards