Alla inlägg den 9 januari 2009

Av ♥Annica♥ - 9 januari 2009 09:22

Idag fyller grannen Malin "26" tyckte jag nån sa, eller var det... Näe... Grattis Malin!


Iallafall, förutom detta så har jag en treåring till salu just nu! Rea faktiskt! (näe inte på riktigt, detta är bara ironi!)

Han skrek halva vägen till skolan, trots att vi kom överens om att ska han inte sitta i sulkyn, så maåste han gå själv heeela vägen till skolan (tar normalt ca 7 min)

Bäääärmiiiig Mammmmmaaaa!!!!!!!!

Det tog sedan 35 min att ta sig hem, och ni som tycker att jag skulle burit ungen, kan jag säga att trots att han är spinkig, så får jag nästintill ryggskott av att bära honom!

Han slängde sin gröna fina bil, och tyckte att mamma skulle ta upp den. Jag stog bara helt lugnt och väntade ut honom, sa att kom när du skrikit färdigt, mamma väntar nu. Men tror ni ungen gav sig????

Inte jag heller. Det slutade med att han steppade o skrek i ren ilska, och vi kom väl tillslut upp på vår gata (som är ganska lång), ungen lägger sig o förtsätter skrika, kastar av sig vantar o skor, och går i bara strumpfötter de sista 50 meterna hem!!! Jag var nästintill nära ett nervsammanbrott, och han hade nog precis genomlidit ett! Jaja, hämtade skorna, och nu är vi äntligen sams!


Helena, du som har en treåring du med, visst är det kämpigt ibland!? Och välling har han slutat med för länge sedan, men äter ändå dåligt. Vi får nog bli ännu hårdare på att ta honom från bordet, som du beskrev det...


Men trots allt så har jag världens bästa och finaste ungar! Så det så, skulle aldrig byta ut dem! Hihi!


Kaffe kok på schemat, sedan lämna på dagis!

Ha det gött!

Ovido - Quiz & Flashcards