Alla inlägg den 7 januari 2009

Av ♥Annica♥ - 7 januari 2009 21:53

-10 grader, brrr! Men jag gillar kallt väder, det är ofta soligt o fint då.

Idag är det sista lediga dagen även för barnen. Har utnyttjat dagen till fullo. Tog en härlig sovmorgon, barnen vaknade 8,20, snacka om ovanligt i denna familj!

Barnen var sådär mysiga som de bara är ibland, och vi hade en lååång mysig frukost, med prat o mys och härligt morgon kaffe. Lillkillen vill ha the på morgonen, gulligt tycker jag!


Sedan styrde vi kosan till Ekängsbadet, och var där i ett par timmar. Och tur som var så råkade barnens vänner vara där, så de lekte som aldrig förr!

Vi har ju nyrenoverat badhus i kommunen, och jag tyckte faktiskt att det var riktigt fint, men saknade hyllor att ställa flaskor på osv, men det e bagateller. De hade nog dragit ned på värmen i både luft o vatten, för tusan vad vi fröööss!!!

 En lång stund i bastun gjorde susen, vi var alldeles rödmarinerade när vi kom ut!


Sedan till Ica Maxi och fylla på matförråden, kul att lägga grejjer i nya fina kylen o frysen!

Fyllde upp salt och sköljglansmedel i nya diskmaskinen, tänk att det ska vara salt i den... Hmmm... Men det ger tydligen bättre diskresultat, samt att man skonar maskinen.


Middag blev spaghetti o köttfärssås, och god sallad till! Alla smaskade och åt, utom Ludde som alltid bara krånglar vid maten, vad ska jag ta mig till med den bengeten???

Njöt av glögg och pepparkakor med mögelost till när barnen somnat, tänk vad det är gott!


Nu ska jag gå och lägga mig som övriga familjemedlemmar. Linus var nog spänd inför skoldagen imorron, han hade svårt att somna!



God natt!




Ovido - Quiz & Flashcards