Alla inlägg under augusti 2008

Av ♥Annica♥ - 23 augusti 2008 07:20

Hade en jätte trevlig kväll hos min arbetskamrat igår! (bilder kommer senare)

Vi var 11 st, och det bjöds härlig kurdis mat (värdparet är kurder) som var såå gott! Frun i huset hade gjort en stor kurdisk buffé, med kyckling, dolmas, en slags risgryta med biff till, sallad, tzatsiki och kyckling soppa. Mmmm.... Det är en sådan skillnad på det svenska sättet att bjuda, och det utländska. Ofta är iaf jag van vid att det finns lite av några sorter hos svenskar, men de har enorma mängder! Lagar mat i jätte kärl! Och Dessutom ett stort fat med hemgjorda baklava, ett enormt fruktfat sent på kvällen! Oj, vad mätt jag var! Och dessutom fick alla som ville med sig mat hem! Härliga människor!


Rensade datorn igår, fick in nåt skit i den när jag höll på på Youtube! Det tog över 5 timmar, och jag hoppas jag fick bort allt ! Jag tycker det är så otäckt med det där skiten! Usch! Men varje gång man går ut på nätet så riskerar man ju att få nå´t, men jag har bra skydd på datorn. (tror jag)


Ses mer senare!

Kram kram!

Av ♥Annica♥ - 22 augusti 2008 11:49

Har suttit en stund vid datorn och kollat videos och lyssnat på låtar av ABBA. Varför har jag aldrig skaffat CD:s med dem? När man bodde hemma lyssnad man ju på mammas o pappas gamla LP skivor, så då var det ju inte aktuellt. Hmmm... Det blir nästa grej som jag ska unna mig själv, lite härlig ABBA musik!



Nyss hämtat grabben från skolan, han är så uppspelt och glad när han är vid skolan! (hoppas att han är lite lugnare när jag inte är där!?) *ler* Nyhetens behag, det lägger sig väl efter ett tag. Han kan ju bli lite stiddig, och tillsammans med ett annat "likadant" barn kanske det blir väldig livat?


Jaja, ingetjag kan göra så mycket åt, så det är lika bra att luta grubbla! Man får lita på att fröken reder upp situationen i tid, och att ingen åkar illa ut, så är väl allt frid och fröjd! (höns mamman / curlingmamman talar!!!)

Emoticons

Av ♥Annica♥ - 22 augusti 2008 09:32

Emoticons

Jag måsteerkänna att imorse var jag JÄTTE TRÖTT! Man känner att en vecka har kommit till ända, och jublar glatt att fredagen är här!


Emoticons

Idag har jag inga speciella planer. Ska göra det vanliga, och kanske åka förbi hos mina föräldrar...

 Eventuellt ska jag till en kollega ikväll, kanske blir ett par glas vin?


      Emoticons

Vi hörs mer senare!

Ha de gött!

Av ♥Annica♥ - 21 augusti 2008 18:58

Emoticons


Lillkillen badar, och jag passar på att blogga under tiden! (datorn står i anslutning till badrum, så det passar ju bra!)


Naturligtvis hade jag otur med vädret under min bilfärd, totalt störtregn, så man såg knappt vägen! Var trevligt att träffa vänninan med barn, ett par koppar kaffe med tilltugg blev det! (Som om jag behöver det!?)


Emoticons

Hoppas på att barnen somnar snabbt, så man kan njuta av en lugn kväll med Tv och sambo!

 










Av ♥Annica♥ - 21 augusti 2008 08:44

Vad händer idag då?

Jaaa, det vanliga. Plocka undan lite, lunch, tvätt osv...

Linus är i skolan, och de har utflykt idag. Hoppas han sätter på sig regnkläderna och stövlarna! För vädret är ju lite sådär...


 http://img105.imageshack.us/img105/856/6e791cd1e0626c2f184de24ds2.gif


På eftermiddagen ska vi till Virsbo en sväng, och hälsa på min kompis och hennes barn. Hoppas det inte hällregnar då bara, tycker det är så olustigt att köra  bil i det vädret. (rädd för vattenplaning)



Av ♥Annica♥ - 20 augusti 2008 21:34

Emoticons

Jag har nyss sett tidernas film! Ville bara se mera, och inte nog med det, man blev ju danssugen oxå! Hade jag inte varit klokare, så hade jag stannat i stan för att dansa ikväll! Och Pierce Brosnan ska vi inte tala om, han blir ju snyggare för varje år som går!?

Ja, Malin och jag fick oss många goda skratt, och kom överens om att detta måste vi snart göra om!

Och så blev man bröllopssugen oxå...

Hmmm... Dream on...

Malin hade en kanon idé som hon presenterade för mig ikväll, nämligen att vi ska försöka dra ihop några tjejer och ha "Triss-kväll" 1 gg/mån! Träffas, skrapa och äta nåt gott. Istället för syjunta! Och för den eventuella visnt potten ska vi då gå ut och äta eller något liknande!

Bra va`! Hoppas vi får till det nu!

Kram och Go´Natt från en glad Annica!

  










 

Av ♥Annica♥ - 20 augusti 2008 08:29

 

Nu har jag lämnat Linus till skolan, och idag cyklade vi. Allt gick bra, som vanligt. Men han vill helst springa och leka direkt, men jag vill lära honom att ställa sig vid dörren och vänta på fröken. Jaja, han kommer väl att märka att man kommer försent om man missar fröken!


Vad händer idag då?

 Nu ska jag bädda och grejja lite. Sedan laga lunch, slänga i sig den, och hämta Linus i skolan. Idag har han en kompis med sig, så det blir lek ett tag, sedan är det fotbollsträning 17:00. Och jag åker på bio med Malin ikväll istället, skulle egentligen gjort det imorgon.


Nu ska jag knäppa på kaffe bryggaren, så vi hörs!


Emoticons







Av ♥Annica♥ - 19 augusti 2008 19:59

                                                  
   Emoticons

Har varit i kontakt med försäkringskassan idag...

Ni har väl inte missat det som står i tidningarna, att massor med människor i Sverige väntar på pengar från F-kassan? Mmmm.. Vi tillhör den skaran! Jag har en begäran om utbetalning av föräldrapenning sedan juni(!) som ännu ej utbetalats! Allt pga att de har en omorganisation just nu, som innebär FÖRSENINGAR! Som om världen stannar upp bara pga deras krångel! Jag har ju huslån som ska betalas!

Och dessutom har sambon oxå varit F-ledig, så totalt är det ca 5000 kr vi väntar på! Fick iaf prata med en trevlig människa, som verkligen gjorde allt för att skynda på vårat ärende... Tack för det, så nu kan vi betala räkningarna ändå... Är inte van att behöva vända på kronorna, även om vi inte lever i överflöd på något vis.


Var in till jobbet en sväng, och det kändes riktigt bra att träffa arbetskamraterna!

Ska bli kul att komma igång tycker jag, även om man snabbt saknar hemmets trygga vrå igen.


2 roliga saker har hänt denna vecka oxå!

En inbjudan till 30 års skiva damp ner i brevlådan, samt en annan inbjudan till en fest med live band! Jag blev riktigt glad, för jag har känt mig lite nere ett par dar nu.


Tack och Go´natt!

Kram alla goa vänner!

Emoticons


Ovido - Quiz & Flashcards