Alla inlägg under augusti 2008

Av ♥Annica♥ - 15 augusti 2008 08:22

Kolla här! Detta fick min son i julklapp(!) i julas! Tyckte det var så grymt äckligt, så de har bara legat i förpackning! Men efter att ha haft en JÄTTE tråkig dag igår, så böjde sig mamman för denna önskan, att bringa liv i dessa kryp!


Det är ett litet kuvert, som innehåller en minimal plast burk med pytte små ägg, uuurk!  Samt en påse mat. Man lägger skiten i  en burk med vatten, och... väntar... Ska kläckas inom 24h, så på eftermidddagen så borde väl det äga rum... Lever 20 - 70 dagar, vi får väl se? Tur man har toaletten att hiva dem i !



Av ♥Annica♥ - 14 augusti 2008 10:35

Jaja, jag veeet! TANTVARNING!!! Men jag kan inte rå för det, jag gillar verkligen blommor! Jag ville faktiskt bli florist i min "ungdom".

Har inte haft större lycka med mina små raringar i år, och det beror på mitt nya intresse för friluftsliv (husvagnen), har inte alls pysslat med de i år... Därav utebliven blomprakt på många av Pellisarna, men har nu tagit in de flesta, och gett näring och omvårdnand, så nu börjar de spira!


Här följer bilder på några som faktiskt blommade redan ute!

Här har vi ståtliga Mallorca! Köpt på Prästgården i Hallstahammar/ Kolbäck.

Här är Irene Penny, en ny favorit som jag fått av Lena.

Här är tre stycken som jag fått av Lena, tror det är överst Highfields Sugar Candy, den röda Elsas konditori, den sista är Askersund, och den sistnämnda är så vacker! En vinnare i år!

Av ♥Annica♥ - 14 augusti 2008 09:01

Jag säger inget om vädret...

Idag ska jag gå med barnen och hälsa på på fritids, där ju stora killen snart ska börja. Det är med spänning kan jag säga! :)

Häromdagen när en kompis till honom var där pga föräldrar som redan börjat jobba efter semestern, sa han bara; " Schysst, varför får inte jag vara där då!" Så jag tror inte att han är nervös, snarare ivrig på att få börja!


Men jag är lite ängslig faktiskt... Första steget ut i stora livet... Min lill snutte... Jag tror och hoppas att det kommer att gå bra, men det är ju (förståeligt oxå) mindre koll på ungarna i skolan än på dagis. Man vill ju inte att det ska hända tråkigheter...


Nåväl, mera upptadering senare!

Av ♥Annica♥ - 13 augusti 2008 18:18

Idag har Linus haft kompisar hela dagen, åkte hem till ett par dagis kompisar på fm, och då passade jag på att börja röja i huset! Herre gud vad det behövdes!

Poppade popcorn till Ludde (muta javisst) och sedan var det full rulle. Har hållt på hela dagen! Och det är ganska fint, men inte färdigt!

Varför blir det aldrig slut på tvätt i min tvättkorg? Det undrar jag ofta!


Kvällsmat blev tonfisksallad gjord på Kinamix, jättegott! Hade en bit Foccacia i frysen, det blev gott till.


Vädret under dagen har ju varit förvånandsvärt bra, förutom regnskuren på eftermiddagen! Sambon säger att "supervärmen" kommer snart igen, bara att hoppas!?

Nu ska ungarna badas och i säng, det börjar märkas att det är dax nu!

sedan lite kvällsuggling i soffan!

Av ♥Annica♥ - 13 augusti 2008 08:34

Har av någon anledning sovit väldigt dåligt i natt... Dels har jag ju tidigare nämnt att jag har roliga veckan, sedan hade jag barnen i sängen, sambon fick sova i eget rum inatt, tror att han tycker det är skönt när han ska upp tidigt, klagar inte iaf! *ler* (händer inte ofta att han sover i eget rum)


Dessutom var det ju sånt stört regn inatt, så jag lyssnade på det ett bra tag!


Jag har ingen aning om vad jag och barnen ska göra idag, kanske åker vi till min mormor ett tag. Man känner sig så omotiverad av vädret tycker jag. Jg har lärt mig att man inte ska klaga på regnet, men allt är ju så mycket lättare när vädret är bra, man kan gå till parken, åka och bada, gå till skogen osv... Mina barn är verkligen ute ungar, så de trivs inte att vara inne en hel dag. Man får la hitte på nåt, baka kanske!? Hmmm...

Av ♥Annica♥ - 12 augusti 2008 19:33

Tänk vad barnen gillar sina rollerblades! Jag är så glad att bägge mina barn är ute ungar! visst finns det ett Play Station här hemma men det är bara intressant i korta stunder.

Själv skulle jag aldrig komma på tanken att ställa mig på ett par rollerblades, herre guuud man kan ju slå ihjäl sig!

Emoticons

Var över till grannfrun på en kopp kaffe på em, vi led av samma fenomen, att slippa måsten! Så tänk vad det var skönt att istället sätta sig och snacka skit över en kopp kaffe! Mmmm härligt!


Ha det gott!


Brorsorna fångade på en bild där de faktiskt är sams!

Brorsorna och en grannpojke.

Av ♥Annica♥ - 12 augusti 2008 08:19

Ajjjj.... har sådan vansinnig mens värk...:( Känns som att man är redo att föda barn....

Ska ta värk tablett, och sedan hoppas på uppehåll, då ska jag åka med barnen till våran nya fina äventyrspark. Där gillar de att vara!


På lördag ska vi träffa våra grannar och ha lite kräftmys, det ska bli kul, det var lääänge sedan!


Och lördagen efter det ska vi ut med husvagnen med ett par vänner, det ska oxå bli roligt! Några fler vändor med vagnen hoppas man ju på innan höst och vinter är här!


Här är en härlig bild som jag lånat av Malin! Stämmer eller hur!? *ler*

Av ♥Annica♥ - 11 augusti 2008 10:00

Så är vardagslunken igång igen då... Ganska skönt på ett sätt, men klart att man önskar att sommaren och dess ledighet kunde vara liiiite längre...

Jag är ledig denna vecka och nästa, men sambon har första jobbar dagen idag.


Och nu fungerar min hemtelefon igen ! Hurra!!! det tog lååång tid, trodde det var en försenad räkning som var boven, upptäckte den på kylen när vi kom hem från semestern, betalade in den direkt, och kontaktade Glocalnet. Men killen där sa att han inte kunde se att telefonen skulle vara avstängd, men trodde att allt snart skulle vara igång igen. det var för nästan 2v sedan!

Efter mycket tjat och gnat och mobilprat(!) så visar det sig att det är ett tekniskt fel, som blev åtgärdat idag. Låååång vänte tid Glocalnet! Det är lååågt! Jag hotade med att byta bolag idag om inte telefonen var fixad, och tata! den blev som sagt fixad! Att man ska behöva hota! Jag tycker att den första killen borde ha sett /förstått att det inte var räkningen som var felet? Hrmmm...


Ska snart och veckohandla, för det sista skramlet i plånboken... Fattig...

Ovido - Quiz & Flashcards