Alla inlägg under augusti 2008

Av ♥Annica♥ - 10 augusti 2008 10:44

Dagen efter bröllopet! Det var en fantastisk ceremoni, med både Norsk och Svensk tradition blandades. (Paret bor i Norge, bruden är Norsk)

Vacker sång framfördes i kyrkan av Nia Pepples och hennes son, och framförallt så var brudparet strålande vackra!


Det var ett 80 tal gäster, och festen efteråt hölls på Surahammars Herrgård.

Där bjöds på 4 rätters middag, som bestod av:

* Förrätt: Parmaskinka med melon och sallad

* Varmrätt: Hjortfile´med potatispure´och murkelsås

* Dessert: Hallon och choklad glass med hallonsås och grönpeppar marinerade jordgubbar

Och slutligen en magnifik bröllopstårta!


Sedan var det dans och fest natten lång!




Av ♥Annica♥ - 8 augusti 2008 11:01

Har för en stund sedan skickat stora sonen till en kompis, lillkillen sitter och leker med sin pappa vid köks bordet. Jag springer runt och försöker städa lite, har bjudit en kompis med barn på lunch.

jätte tråkigt väder!

Verkligen höst ångest i antågande, men jag gillar ju hösten, men inte redan...

Har börjat få lite nerver inför bröllopet, larvigt va? Är ju inte jag som ska gifta mig!

Skriver mera när jag har mer tid!

Ska hem til en väninna ikväll och ta ett par glas vin, ska bli trevligt!

Av ♥Annica♥ - 6 augusti 2008 08:49

Dagarna bara rullar på. Igår var en sån där riktigt tråkig dag, man bara vandrar från rum till rum, ser att massor behöver göras, både stökigt o dammigt, men orkar inget.

Vart gör man av all post man får? En del går ju nästan direkt till sorteringskassen, men det som man behöver spara? Jag tycker jag bara flyttar runt högarna, ser så rörigt ut! Hrmmm...


Mina barn är så uttråkade nu, eller annars är det nåt annat fel! De går nära varandra, för att "råka" knuffa till den andre, sedan är det igång!

Eller favorit repliken: "Kolla jag har tagit din bil!" Och sedan är slagsmålet igång!

Jag har  ju gått Komet, en föräldrautbildning som syftar till att minimera och lindra konflikter i hemmet, men i ärlighetens namn, herre guuuuud! Man lär sig att man alltid ska vara lugn, se det positiva i alla situationer, ignorera, berömma trots att ungen egentligen bara bråkar osv...

Jätte fint. Nice... Trevligt... Mmmm... Funkar... När man går utbildningen 1 gg / v, men sedan... Vem kan hålla sig lugn och låta bli att skrika åt ungarna när de håller på s mot varandra!?


Men de är gulliga och snälla också, men har man bråkat med dem en stund på dagen, så känns det i hjärtat på kvällen... Man vill ju att det ska vara gosigt och mysigt hela tiden... Och vara världens bästa mamma, men man är ju bara människa...

Lillkillen är i någon trots period nu, allt ska kastas, och han kan 2 fula ord, som kommer titt som tätt...*skäms*

Stor killen har kommit in i "för-tonåren" , svarar emot med kaxig ton, och är allmänt småstöddig. För att sedan när kvällen kommer verkligen njuta av att vara ensam uppe när lillebror somnat, och  sitta hos mamma och mysa, kanske skönt att ibland få vara liten igen...


Jag älskar er mina guld killar!


Ikväll ska barnen sova hos mormor och morfar, det ska bli skönt, och barnen älskar att sova där!

Jag ska passa på att laga god mat till mig och älsklingen, sedan blir det lite pysmys vid tv:n, kanske ska låna en bra film ikväll???


Hejpa!

Av ♥Annica♥ - 5 augusti 2008 19:16

**************************************************
**************************************************

Här kommer fler bilder från semestern. Kan inte låta bli att lägga upp dem, med tanke på att det känns som att sommaren tog slut, bara sådär!!!?


Härligt ställe i Värmland! Sambon har kusiner där, och detta är deras sommarstuga i säffle. Helt underbart ställe!


Här också i Säffle, med deras alldeles underbara små hundar. En sorts Basset. Hur goa som helst! Vill ha!!!



Av ♥Annica♥ - 5 augusti 2008 12:34

Hej på er!

Vilket väder! Igår kväll var det ju storm och spöregn, tycker det är otäckt när det blåser så kraftigt! Är rädd att väggar och tak skall låsa sönder...

Ja, man går bara här och lullar och drar benen efter sig... Känner mig allmänt uttråkad... Och det gör barnen oxå...


Var in till stan igår och kollade lite i affärer, men så mycket shopping blev det inte, för nu är pengarna slut... Nackdelen med semester...

Barnen köpte varsin ryggsäck iaf, Linus behövde en till skolstarten, och valde såklart en med "Bionicle", så tuff så! Skulle vilja ladda upp bild, men jag har förbrukat alla bilder, måste ladda upp 100 till, genom sms tror jag man beställde?


Ska på bröllop i Sura kyrka på lördag, en vän som nu bor i Norge (men har familjen kvar här) ska gifta sig. så idag var svärmor här och klippte mig lite, (gammal damfrisör) så ska jag tona håret endera dagen. Sedan ska hon hjälpa mig med frisyr på lördag. Kommer filmstjärna från USA på bröllopet, Nia Pepples, var med i Fame bla, så man vill ju inte se alltför "bonnig" ut! ;o)


Hörs sen!

Av ♥Annica♥ - 4 augusti 2008 12:22

Måste bara tillägga att jag vill rekomendera en trevlig blogg, nämligen min granne som har sällat sig till oss bloggare!

Kolla här: Malin


Av ♥Annica♥ - 4 augusti 2008 10:12

Här kommer lite härliga semesterbilder, som jag slutligen kom på hur jag skulle göra för att få in i datorn!


För övrigt inte mycket spännade här i familjen, tror att barnen börjar längta så smått till dagis/skola, det blir väl lite tradigt att vara hemma för länge antar jag, allra helst Linus som alltid vill ha någon att "vara" med...


Här njuter killarna av det ljumna vattnet på Öland! vi bodde på en jätte mysig camping, Kyrketorps camping, en skogscamping kan man väl säga, man har husvagnen bland tallar och kottar. 5 min gångväg till stranden, där vi var varje dag och njöööööt!

Tuff kille som vanligtvis är en riktig badkruka! Till och med Ludde njöt av strandlivet!



Jodå, ni ser rätt! Här nedan ser ni oss på High Chaparrall! Mamma var självkart cowgirl, och killarna för till fället Indianer!


Här är det skarpt läge! Hands up!!! En riktig höjdare! Barnen gillade Vildavästern skarpt, och det blir nog av att åka fler gånger!

Av ♥Annica♥ - 1 augusti 2008 12:55

Vi är nyss hemkomna från en underbar semester med husvagn! Vi startade med 2 v på Öland, sedan vidare till "High Chaparrall" 2 nätter, för att avsluta färden för denna gång med en natt i Säffle.

Ska ladda upp lite härliga bilder, men har tyvärr glömt hur jag laddade upp bilderna förra gången... Kommer snart på det...


Kanon väder och mycket bad och massor av härlig grillning! Mmmm meeera semester och sommar!

Ovido - Quiz & Flashcards