Alla inlägg under januari 2009

Av ♥Annica♥ - 24 januari 2009 10:54

 

Gratulerar här min kusin och hennes man, Cissi o Janne, som har gått och

 blivit man och hustru! Grattis!

Läste nyheten nyss i Vlt, de hade gift sig i hemlighet på kommunhuset, med endast barnen med. sedan hade smygbjudit sina föräldrar till Brukshotellet för en middag! Mysigt! Det behöver ju inte vara mer!?



Idag vräker snön ner, sambon och barnen har varit ute och skottat en vända. Men det var kallt, för det blåser.


Ikväll blir det triss kväll hos Emma, lite vin åsså, och de som känner för det går vidare ut på krogen sedan. Jag går hem efteråt, har varken lust eller pengar, inget att ha på mig heller... Hade hellre gått ut och ätit en bit mat och bara softat på en trevlig pub, men jag hoppas att jag och arbetskamraterna kan göra något sådant??? Det brukar vara deras stil att göra nåt sånt, så om ni läser detta, vi måste planera in nåt!


Ha en bra dag!


Av ♥Annica♥ - 23 januari 2009 08:30

God morron på er! Har skjutsat killen till skolan idag, jag kände mig trött och slö, så det var det bästa alternativet idag!

Klev upp i god tid idag, dukade till en riktig mysfrukost med pojkarna, och tände ett ljus. Linus stortrivs med nya kökssoffan, har ju lagt dit kuddar i den, så han passade på att ligga o vila mellan tuggorna, till mitt förtret. ;)


Ska ner till grannen om ett tag och få lite kaffe sällskap, trevligt! Har lockat med hennen till Ica Maxi senare under dagen, kul med sällskap. Brukar ju nästan alltid vara själv när jag styr kosan mot staden.


Fick varma tips av vännen H ang barnen och "nattvandring", och jag tror att jag ska göra nåt liknande, och ta ett barn i taget... Hoppas vi klarar det/ orkar!


Ikväll ska vi hem till mamma och äta köttfärssås och spagetti, jag gamade åt mig det, blev sugen på mammas köttfärssås. Sambon tyckte jag var dum som beställde så mat en fredag!? Han ska vara glad om han ens får nåt! Heheh!


Nu måste jag springa runt och dona lite, medans Ludde verkar nöjd ett tag!


So long!!!

Av ♥Annica♥ - 22 januari 2009 19:16

Jag längtar så till morgondagen, jag är nämligen långledig, och det är ju alltid lyxigt!

Fick hem kökssoffan igår, och den gjorde sig ganska bra faktiskt i köket. Med nya gardiner och ny klädsel, samt lite kuddar i någon läcker nyans, så blir det tipp topp.

Bägge barnen var så trötta igår. De somnade i soffan före 18, och sov sedan hela natten! Linus var ju i skolan första dagen efter sjukdomen igår, så undra på att han var slut!

Han var trött idag med, hade med sina tvilling kompisar hem, men han orkade knappt leka med dem, de satt mest vid tv spelet, och Linus kom till mig i köket titt som tätt och ville sitta o småprata lite.

Det kostar att ligga på topp!


Just nu ligger prinsarna i våra sängar och kollar tv, Ludde har somnat, ser såå skönt ut, han rullar en test av luggen mellan pekfingret o tummen, hans sätt att "snutta", har INTE napp, och heller inget gosedjur. Ibland en bil eller två i sängen, men den där luggsnutten har han gnott med sedan baby tiden, eller... då hade han ju inget hår! Hiihi! Ok ettårsåldern då!


 Häromkvällen bestämde jag o sambon oss för att få barnen att sova hela natten i sina rum, jaaa, jag veeet, de kommer till oss varje natt! Ännu!!! Mysigt med, men detta innebär att sambon alltid får ligga i Linus säng, och det kan jag tänka mig att det inte är så jätte kul. Men det gick inge bra för oss. gick tillbaka med barn nr1 2ggr, sedan gav vi upp när barn nr2 kom in, jobbigt! jag vill bara sova på natten, orkar inte springa runt i huset med två barn, och då gärna stanna tills de somnat in ordentligt igen i sitt rum... Det kanske ger sig med tiden... Ska jag vara ärlig, så är det ibland liiite skönt att sambon ligger i eget rum, pga han SNARKAR NÅGOT KOPIÖST!!! Och så går han ju upp så tidigt, han väcker inte mig lika lätt när han har "eget " sovrum. Tips, någon? Hur har ni det, har ni löst det med "familjebädd" typ extra large madrasser eller bara jäklar anamma? Det enda jag vet är att utan en natts sömn, så får jag migräään!



Nu ska jag dona lite, innan jag slår ner ändan i soffan!

Ha en trevlig kväll!

Av ♥Annica♥ - 21 januari 2009 16:31

Killen har frisknat till igen, och det har återgått till det normala igen, vilket innebär skola, dagis och jobb.

Linus fick ta med en kompis hem idag, och de har lekt jättefint, liiite mycket tjat om data spelande bara!;)



På spisen puttrar en gryta kalops och en kastrull potatis, det luktar underbart i hela huset, plus att jag här i hallen har tänt ett underbart dofljus, som jag köpt i våran lilla "vita" butik "Gåvan". Kärleksfrukt är doften, och den är ljuvlig!


Väntar på sambon som borde komma hem strax efter 17, och på min pappa som skall köra hit en kökssoffa till oss, vi låner deras avlagda ett tag, för att prova hur det passar oss i vårat kök. Blir fint med ny klädsel och nya köksgardiner till vårkanten, funderar på något i lime grönt...


Måste kolla maten nu, hej så länge!

Av ♥Annica♥ - 20 januari 2009 14:02

Har fått en award till min blogg från snälla H! Tack så mycket!

Jag i min tur skickar vidare denna award till Malin!

Nåt att vara stolt över va!?

Av ♥Annica♥ - 20 januari 2009 10:50

Linus är trött och seg, har hosta, och äter väl sisådär, men i stort sett så är han frisk nu, denna dag är en komma igång dag för honom. På em ska han få gå ut och leka om han vill, har varit feberfri sen igår nu. Så som ni förstår så går jag till jobbet imorron, ganska skönt att komma igång igen, samtidigt som jag ska erkänna att det kan var skönt att vara hemma med liten älskling åsså! som sagt, man får passa på att gooosa när de tillåter, och sjukdom är ett sådant tillfälle!

Lillebror är på dagis och busar, han har det så bra där med sina kära vänner!


Jag har försökt idag att komma igång med min utlovade gi-start, men som ni kanske själva vet, så är januari en ekonomiskt stram månad, jag har kört igång så gott det går, då jag inte har ekonomi att fylla upp skåpen med "rätt" mat.


Frukost blev en tallrik havregrynsgröt med äppelmos och mellanmjölk, inte gi vänligt, men ändå nyttigt.


Mellan mål nu på fm till en kopp kaffe belv en naturdiet mealbar, den är lyxigt god och nyttig för den som vill hålla igen.


Lunch blir grillad kyckling med keso och grönsaker, och middag blir nog... kalops tror jag... har tagit fram högrev ur frysen. Och då undviker jag potatisen, slänger i extra morötter i grytan istället, och ännu mera grönsaker vid sidan av.


Ja, nu vill sonen ha datorn, så bye bye!

Av ♥Annica♥ - 19 januari 2009 12:33

Har stora förhoppningar om att sonen är på bättringsvägen idag! Har varit uppe en hel del, spelar just nu tv spel! Febern nästan borta tror jag, så förhoppningsvis kan jag återgå till arbete ialla fall på onsdag!

Killen längtar till skolan nu, att få jobba i nya skrivboken!


Ludde fick komma till dagis tre timmar idag, så han får leka lite och rasa av sig, det är väl jätte tråkigt att vara hemma med sjuk brorsa, och en mamma som mest har tid att passa opp på honom...


Här singlar det ner lite snö idag, vi får se om den ligger kvar? Var halt ute kände jag, under kylt...

Nej, dagis hämtar dax!

Av ♥Annica♥ - 18 januari 2009 18:46

Sonen har inte varit pigg idag, morgonen började lovande, men han har haft feber mellan 38-39 grader hela dagen... Jag var iväg på ljusparty, och när jag kom hem var han jätte ledsen, "jag kan inte ens tänka på att vara frisk, för då blir jag ledsen" grät han! Stackarn...

så för min del blir det vab i början av nästa vecka...

Ovido - Quiz & Flashcards