Alla inlägg under januari 2009

Av ♥Annica♥ - 4 januari 2009 09:56

God förmiddag!

Sambon har åkt till hockey hallen med killarna, min förhoppning är att få upp nya gardiner, men har en hemsk huvudvärk så vi får se... Började redan igår...


Det blev inget sjöbus igår, vi tog pulka backen istället, och grillade våra korvar där. Höll aldrig på att få fjutt på den eländiga engångsgrillen! Men men, kidsen fick ljumna korvar, vad gör väl det? Träffade några vänner i backen, så barnen lekte och hade riktigt skoj!


Idag visar termometern -16,7 grader! Hua! Men då kanske den härligt vita snön får stanna ett tag?


Min semester tar slut imorron, och jag går på mitt kvällspass. Känns sådär faktiskt... Men skönt att komma in i rullorna igen på ett vis, man går verkligen på varrann här hemma. Ungarna lappsjuka emellanåt, och Magnus o jag försöker hinna med en massa mitt i allt, samtidigt som man vill att familjetiden ska hinnas med. Krock!


Ja, jag lär lägga på ett kol nu!

Bye!

Av ♥Annica♥ - 3 januari 2009 10:13

Idag ska familjen ut på Långsjön och ha myspys, hoppas det inte börjar blåsa bara... vi ska grilla korv och ev pimpla lite, och skridskorna får följa med de åsså!

Isen borde vara tjock nu, tror ni inte det....:S


Jag är så nöjd med gårdagens inköp av glas, började göra fint i skåpen, rensa ut sånt som står fel och slänga gammalt oanvänt. Blir skönt när jag är klar.

Vill tillbaka till skultuna och köpa nya dricksglas oxå! Ja, det blir nästa gång!


plikten kallar, ska göra klart massäcken!

Av ♥Annica♥ - 2 januari 2009 21:29

Idag har familjen flängt hela dagen. Först var vi en sväng till Skultuna och fyndade, hittade nya vinglas från Boda Nova, 4st 99kr, köpte 2 uppsättningar, samt en liten genomskinlig Marimekko skål 99kr. Hade velat köpa mera grejjer, men jag får ta mig dit sen igen...

Denna skål fast klarglas. Att servera dessert i osv.


sedan åkte vi och åt dagens på Obs, och därifrån vidare till Busborgen, lekte o busade med barnen i ett par timmar, samt lite gott fika.


Tog omvägen över Åsby när vi åkte hem, kollade lite rea grejjer men fyndade inget, köpte kött med tillbehör i köttboden istället.


Har hunnit in till gammla mormor två ggr åsså, hon är hemma från lassarettet igen förresten.


Nu är Magnus o Linus i hockeyhallen o kollar på A-laget när de har match, Ludde o jag har nyss svullat chips med dipp, och jag har njutit av ett glas vitt vin i nya vinglaset! (ett vin som trissvännen Nettan rek, Mosselland heter det, har bara hittat det på bag-in -box) jätte gott o lättdrucket(dessvärre!)


Ha en go´kväll nu, ses imorron!

Av ♥Annica♥ - 1 januari 2009 12:34

Nu är det nya året här, och med det en massa förväntningar också. Man hoppas såklart att året ska bli bra, både vad gäller hälsan och familjen, samt att man får uppleva en massa spännande saker, och träffa intressanta människor!

Man kommer väl (som man gör ibland) gå på en och annan nit, men man lär sig nåt nytt varje år av dessa nitar.

Mitt 2008 vill jag minnas som ett bra år för våran familj iallafall, husvagns köp, Ölandssemester med trevlgt umgänge osv. Men också som skilsmässornas år, och tragediernas år, tänk bara på Arboga morden, eller Lisjö morden... Jaaa, mycket hinner hända på ett år, både roligt och tråkigt, trots att ett år går så fort! Min stora pojke började skolan, min lilla fick en massa allergier.... Många minnen har man.


Hade verkligen en toppen kväll med grannfamiljen igår, åt Taco buffé med god efterrätt, godis och annat gott, massa cider och många asgarv! Sjöng singstar, och spelade "Med andra ord", verkligen barnsligt kul! Malin mumlade på sin blogg om att ungarna klådde oss i singstar, men jag vet inte vad hon surrar om!? Vill jag inte minnas det som ! Hrrmm! (hihihi)


Barnen somnade 00,30 i natt, men tro inte att de sov länge för det? linus upp 09,00, Ludde 09,30. Ja, det är bara att kliva upp o se glad ut!


GOD FÖRTSÄTTNING NU!!!

Ovido - Quiz & Flashcards