Alla inlägg den 11 mars 2009

Av ♥Annica♥ - 11 mars 2009 12:31


önskar jag!!!

Av ♥Annica♥ - 11 mars 2009 10:07

Jag kände mig verkligen frusen när vi kom hem från skolpromenaden i morse! Det var väl runt -4 grader, men sååå rått å kallt, det blåser dessutom.


Från radion hörs Pettson och findus musik, Ludde är en stor fan! Jag sitter här med en kopp kaffe, knaprat i mig en Naturdiet bar, gott faktiskt.

Kan inte ta nån promenad idag, har skit ont i foten! Vet inte vad jag gjort heller, det gör bara grymt ont under höger häl, och så strålar det upp i underbenet. Ungefär som när man har ont i benhinnorna...


Väntar hem Linus med kompis efter lunch, de skulle gå själva, så vi får se hur lång tid det tar... ;) Han ska leka med en tjej idag, och gjorde desamma igår, och det premierar jag stort! Linus kan vara sig själv på ett helt annat sätt, behöver inte spela tuff. Han har kommit ifrån sin ena vän som började i motsatt grupp, det är ju naturligt, då får de så mycket andra vänner som de måste utforska och upptäcka, men jag ser på Linus att det inte är helt ok... Han säger själv att " vi har ju känt varann sedan vi var bebisar ju..."


Jag jobbar första passet efter sjukdomen ikväll, och det ska väl gå bra antar jag.

Linus får skjuts av farmor till simskolan idag, och det är bra det, för jag tror att han när som helst kan simma helt själv! Trägen vinner! Planerar att fara till Arboga på lördag och bada, en annan familj med barn ska oxå med, ska bli trevligt!


Ovido - Quiz & Flashcards